U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Vlakbij de Duitse grens in de provincie Overijssel ligt de plaats Vriezenveen. Vriezenveen kent een lange historie die terug gaat tot ver in de middeleeuwen. Deze is dan ook onderhevig geweest aan zowel Duitse als Nederlandse invloeden die nog steeds zijn terug te vinden in het dorp. Het dorp telt zo’n 14.000 inwoners en maakt onderdeel uit van de gemeente Twenterand. Vriezenveen is de hoofdplaats van deze gemeente die enkele jaren geleden is ontstaan uit de gemeente Den Ham en de gemeente Vriezenveen. VerkoopuwKavel.nl biedt nu een landbouwperceel in Vriezenveen aan van zo’n 250m2.

Wat maakt dit perceel kansrijk?

Het door VerkoopuwKavel.nl aangeboden landbouwperceel in Vriezenveen is gelegen aan de Aadorpweg. Deze weg ligt zeer centraal in het dorp. Langs de Aadorpweg zijn onder meer een bedrijventerrein en enkele woonwijken gelegen. Bij eventuele bebouwing in de toekomst is het perceel dan ook erg goed te ontsluiten en gereed te maken voor de benodigde infrastructuur.

Dat er in de toekomst in Vriezenveen gebouwd zal gaan worden is niet ondenkbaar. In heel Nederland is er een tekort aan woningen. Zo ook in de regio Twente. Grotere steden als Almelo, Enschede of Zwolle zijn vanuit het dorp goed aan te rijden. Hierdoor is Vriezenveen een ideale plek voor mensen die landelijk en toch dicht bij hun werk willen wonen.

Daarnaast kan eventuele bebouwing in de toekomst ook zorgen voor een mooi rendement!

Grond kopen via VerkoopuwKavel.nl

Bij VerkoopuwKavel.nl realiseren wij ons iedere dag dat grond een kostbaar bezit is. Onze dienstverlening is er daarom helemaal op ingericht om hier zorgvuldig mee om te springen. Door de jaren heen hebben wij deze dienstverlening in het teken gesteld van ontzorgen. Dit doen wij door voor u zoveel mogelijk uit handen te nemen. Bijvoorbeeld door contact te onderhouden met betrokken instanties en partijen of het regelen van notarissen en makelaars. Hierdoor bent u er zeker van dat uw aankoop in goede handen is. Lees hier meer over onze unieke werkwijze.

Interesse gekregen of wilt u graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op!

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Bergum 3

Friesland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 50 m2
  • Prijs per m2 € 17,50 per m2
Bekijk kavel

Dubbeldam 6

Zuid-Holland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 250 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel

Didam 6

Gelderland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 200 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel