U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Wie zijn wij?

Bij VerkoopuwKavel.nl weten we dat grond een kostbaar bezit is. Resultaten op strategisch goed gelegen kavels kunnen dan ook enorm zijn. Terwijl kavels die lang op zich laten wachten qua bestemmingswijziging interessant kunnen zijn om door te verkopen. Onze werkwijze bestaat eruit om u een zo compleet mogelijke dienst te leveren. Dit door u volledig te ontzorgen bij de aan- of verkoop van een stuk grond.

Over onze werkwijze

Wij van VerkoopuwKavel.nl staan al 11 jaar klaar voor iedereen met de intentie of interesse om grond aan te kopen of te verkopen. Van opa's en oma's die in grond willen investeren voor hun kleinkinderen, agrariërs die graag een stuk van hun land willen verkopen tot jonge investeerders. Bij zowel het kopen als verkopen van uw kavel bestaat onze werkwijze uit het zoveel mogelijk ontzorgen van u als klant.

Wij nemen het gehele proces van u over. Zo informeren wij bij de gemeente naar de reeds bestaande bestemmingsplannen of de aankomende wijzigingen in deze plannen. Verder kijken wij ook naar de eventuele structuurvisies, ligt uw stuk grond dicht bij een woonkern of industriegebied en wat betekent dit voor uw kavel? Daarnaast werken wij met verschillende specialisten samen om de koop en verkoop soepel te laten verlopen.

"Grond is waardevast en biedt meer zekerheid voor de toekomst dan een investering in bijvoorbeeld de aandelenmarkt."

Vaak heeft u een kavel gekocht met een langetermijnvisie. Grond is namelijk waardevast en biedt meer zekerheid voor de toekomst dan een investering in bijvoorbeeld de aandelenmarkt. Wij staan dan ook bekend om onze eerlijke en open manier van werken. Wanneer wij van mening zijn dat het misschien beter is de grond nog enkele jaren aan te houden omdat de waarde dan eventueel kan toenemen? Dan melden wij dit ook. Zetten we echter in op de verkoop, dan doen wij dit altijd voor een realistische prijs!

Wij werken samen met verschillende partijen om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Lees hier meer over onze werkwijze bij het kopen of verkopen van een kavel.

Doe nu onze gratis kavelanalyse

Bent u geïnteresseerd om van onze diensten gebruik te maken? Klik hieronder voor onze gratis kavelanalyse. Dan nemen wij daarna zo spoedig mogelijk contact met u op.

Hoe wij te werk gaan

1

Voorlopige koopovereenkomst

De eerste stap in ons aankoopproces is het opstellen en ondertekenen van de voorlopige koopovereenkomst. In deze overeenkomst worden de belangrijkste details van de transactie vastgelegd, zoals de koopprijs, de eigenschappen van de grond en eventuele voorwaarden. Deze stap zorgt voor een solide juridisch kader voor de transactie.

2

Getekend retour

Zodra de voorlopige koopovereenkomst is opgesteld en ondertekend door beide partijen, wordt deze teruggestuurd naar ons team. We controleren de overeenkomst grondig om ervoor te zorgen dat alle vereiste informatie correct is ingevuld en dat er geen hiaten zijn. Dit helpt eventuele complicaties in een later stadium te voorkomen.

3

Overdracht naar de notaris

Na de goedkeuring van de voorlopige koopovereenkomst dragen we de documentatie over aan een bekwame notaris die gespecialiseerd is in vastgoedtransacties. De notaris zal alle juridische aspecten van de transactie behandelen, inclusief het controleren van eigendomsrechten en eventuele lasten en beperkingen op de grond.

4

Notaris afhandeling

De laatste stap in het aankoopproces is de notarisafhandeling. De notaris zal zorgen voor de overdracht van de eigendomstitel en ervoor zorgen dat alle wettelijke verplichtingen worden nageleefd. Dit omvat het registreren van de transactie bij de relevante instanties en het zorgen voor een vlotte overgang van de grondeigendom naar u als koper.

Op de hoogte blijven?

Meld u aan om elke maand één e-mail te ontvangen met de nieuwste kavels.

Meld mij aan

Ik ben op zoek naar grond

Bij de koop van grond dient u te letten op allerlei zaken zoals bestaande bestemmingsplannen of structuurvisies. Wij bezitten de kennis en contacten om alle informatie omtrent uw kavel te verzamelen en u te adviseren.

Bekijk aanbod

Ik wil graag grond verkopen

Het verkopen van grond gaat niet over één nacht ijs. Bij de verkoop komen allerlei zaken kijken. Het is ons doel om u bij de verkoop van uw grond geheel te ontzorgen.

Start uw kavelanalyse

Waarom Verkoop uw Kavel?

Al 11 jaar gespecialiseerd

Uw betrouwbare partner met een uitgebreid netwerk en toewijding aan optimale dienstverlening.

Snelle bemiddeling

Bij VerkoopuwKavel.nl staan we voor een eerlijke, open en persoonlijke manier van communiceren.

Altijd op de hoogte

Door ons intensieve contact met gemeentes en andere partijen zijn wij continue op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen omtrent kavels.

Kwaliteit

Wij verkopen u dan ook niets. Wij leveren u de beste dienst bij de aan- en verkoop van grond.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Wilt u op de hoogte blijven?

  • Ontvang de nieuwste kavels
  • Wees er als eerste bij!
  • Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes

Neem contact met ons op

Of u nu wilt kopen of verkopen, wij staan voor u klaar! Laat uw contactgegevens achter en wij nemen contact met u op.

Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de algemene voorwaarden en de privacyverklaring.

Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de algemene voorwaarden en de privacyverklaring.