Het kopen van kavels

Grond is een kostbaar bezit. Het resultaat van een goed gelegen perceel kan dan ook enorm zijn. Veel mensen kiezen dan ook voor het investeren in grond in plaats van in aandelen. Onder meer doordat dit vaak meer zekerheid voor de toekomst biedt en grond waardevast is. Bij VerkoopuwKavel.nl hebben we de ervaring en het netwerk om u bij het kopen van kavels van het juiste advies en de beste dienstverlening te voorzien.

Waarom een kavel kopen?

Gedurende ons vijfjarig bestaan hebben we bij VerkoopuwKavel.nl een uitgebreid en divers klantenbestand opgebouwd. Onze klanten hebben dan ook verschillende redenen voor het kopen van kavels. Bijvoorbeeld jonge stellen die hun eerste stukje grond willen kopen voor het huis van hun dromen, mensen die simpelweg in grond willen investeren voor de toekomst of grote projectontwikkelaars op zoek naar geschikte bouwgrond. Investeren in grond voor de toekomst is een waardevaste investering en manier om uw vermogen te spreiden. Daarnaast biedt grond vaak ook meer zekerheid dan investeren in aandelen.

Waarom VerkoopuwKavel.nl?

Bij VerkoopuwKavel.nl zijn we gespecialiseerd in het bemiddelen en compleet ontzorgen bij zowel het verkopen als het kopen van kavels. Wij staan bekend om onze eerlijke, open en persoonlijke manier van dienstverlening. Zo zullen wij nooit grond mooier maken dan deze is maar u gewoon vertellen hoe het zit.

Bij VerkoopuwKavel.nl is het ons doel om u zo veel mogelijk te ontzorgen. Wij kunnen het gehele proces in handen nemen. Vanaf de eerste bezichtigingen tot het zetten van de laatste handtekeningen onder de koopovereenkomst. Dit doen wij natuurlijk niet alleen maar in samenwerking met onze vaste partijen. Wenst u met door uw gekozen makelaars of notarissen te werken? Dan is dat natuurlijk ook geen enkel probleem.

Lees hier meer over onze unieke werkwijze en manier van dienstverlening of neem direct contact met ons op.

1

U neemt contact op

U kunt reageren op een groot aanbod van kavels of gewoon contact opnemen via het contactformulier.

Uiteraard staan wij u ook graag telefonisch te woord.
Bel: 0297 – 753 629.

2

Wij inventariseren uw opties

We gaan met u in overleg en inventariseren uw kansen. Al onze kavels zijn gecheckt en geverifieerd, maar soms is het perceel dat u op het oog heeft misschien niet uw beste optie. Afhankelijk van hoeveel en hoelang u de grond in uw bezit wilt houden kunnen wij u een aanbod op maat doen.

2
3

Overdracht via notaris

Uiteindelijk vind de overdracht plaats via de notaris. Wij nemen al het werk voor u uit handen en ontzorgen u volledig. Zodra alles rond is ontvangt u een akte van levering en bent u de trotse eigenaar van de grond.