U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Grond is een kostbaar bezit. Het resultaat van een goed gelegen kavel kan dan ook enorm zijn. Veel mensen kiezen dan ook voor het investeren in grond in plaats van in aandelen. Onder meer doordat dit vaak meer zekerheid voor de toekomst biedt en grond waardevast is. Bij VerkoopuwKavel.nl hebben we de ervaring en het netwerk om u bij het kopen van kavels van het juiste advies en de beste dienstverlening te voorzien.

Waarom een kavel kopen?

Gedurende ons vijfjarig bestaan hebben we bij VerkoopuwKavel.nl een uitgebreid en divers klantenbestand opgebouwd. Onze klanten hebben dan ook verschillende redenen voor het kopen van kavels. Bijvoorbeeld jonge stellen die hun eerste stukje grond willen kopen voor het huis van hun dromen, mensen die simpelweg in grond willen investeren voor de toekomst of grote projectontwikkelaars op zoek naar geschikte bouwgrond. Investeren in grond voor de toekomst is een waardevaste investering en manier om uw vermogen te spreiden. Daarnaast biedt grond vaak ook meer zekerheid dan investeren in aandelen.

Waarom VerkoopuwKavel.nl?

Bij VerkoopuwKavel.nl zijn we gespecialiseerd in het bemiddelen en compleet ontzorgen bij zowel het verkopen als het kopen van kavels. Wij staan bekend om onze eerlijke, open en persoonlijke manier van dienstverlening. Zo zullen wij nooit grond mooier maken dan deze is, maar u gewoon vertellen hoe het zit.

Bij VerkoopuwKavel.nl is het ons doel om u zo veel mogelijk te ontzorgen. Wij kunnen het gehele proces in handen nemen. Vanaf de eerste bezichtigingen tot het zetten van de laatste handtekeningen onder de koopovereenkomst. Dit doen wij natuurlijk niet alleen maar in samenwerking met onze vaste partijen. Wenst u met door uw gekozen makelaars of notarissen te werken? Dan is dat natuurlijk ook geen enkel probleem.

Lees hier meer over onze unieke werkwijze en manier van dienstverlening of neem direct contact met ons op.

Het kopen van kavels

1

Kavels bekijken en informatie aanvragen

Op ons platform kunt u alle beschikbare kavels bekijken. Als een bepaalde kavel uw interesse wekt, kunt u direct informatie aanvragen. Dit stelt ons in staat om uw wensen te begrijpen en de benodigde details te verstrekken.

2

Persoonlijk gesprek en advies

Na uw informatieaanvraag nemen wij contact met u op om uw wensen en vereisten te bespreken. Tijdens dit gesprek begrijpen we uw specifieke behoeften en doelen. Of u nu op zoek bent naar investeringsmogelijkheden of een stuk grond voor andere doeleinden, ons adviesteam staat voor u klaar om u te begeleiden.

3

Koopovereenkomst

Met een duidelijk beeld van uw wensen gaan we over tot de fase van het opstellen van de koopovereenkomst. In deze fase wordt de transactie officieel gemaakt. Ons team zal de koopovereenkomst opstellen, waarin alle relevante details en voorwaarden duidelijk worden vastgelegd. Uw belangen worden te allen tijde beschermd tijdens dit proces.

4

Volledige ontzorging en afwikkeling

Bij VerkoopuwKavel.nl streven we naar volledige ontzorging. We nemen het volledige proces vanaf hier over. Dit omvat het coördineren van verdere stappen, zoals juridische en notariële kwesties, om een vlotte en zorgeloze afwikkeling van uw kavelaankoop te garanderen.

Op de hoogte blijven?

Meld u aan om elke maand één e-mail te ontvangen met de nieuwste kavels.

Meld mij aan

Ik ben op zoek naar grond

Bij de koop van grond dient u te letten op allerlei zaken zoals bestaande bestemmingsplannen of structuurvisies. Wij bezitten de kennis en contacten om alle informatie omtrent uw kavel te verzamelen en u te adviseren.

Bekijk aanbod

Ik wil graag grond verkopen

Het verkopen van grond gaat niet over één nacht ijs. Bij de verkoop komen allerlei zaken kijken. Het is ons doel om u bij de verkoop van uw grond geheel te ontzorgen.

Start uw kavelanalyse

Lees over onze werkwijze

Bij VerkoopuwKavel.nl staan we voor een eerlijke, open en persoonlijke manier van communiceren. Zo vertellen wij onze klanten altijd waar het op staat en zijn wij niet van de verkooppraatjes. Door ons intensieve contact met gemeentes en andere partijen zijn wij continue op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen omtrent kavels. Wij verkopen u dan ook niets. Wij leveren u de beste dienst bij de aan- en verkoop van grond. Wilt u meer weten over onze werkwijze? Bezoek dan onze pagina over werkwijze.

Waarom Verkoop uw Kavel?

Al 11 jaar gespecialiseerd

Uw betrouwbare partner met een uitgebreid netwerk en toewijding aan optimale dienstverlening.

Snelle bemiddeling

Bij VerkoopuwKavel.nl staan we voor een eerlijke, open en persoonlijke manier van communiceren.

Altijd op de hoogte

Door ons intensieve contact met gemeentes en andere partijen zijn wij continue op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen omtrent kavels.

Kwaliteit

Wij verkopen u dan ook niets. Wij leveren u de beste dienst bij de aan- en verkoop van grond.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Wilt u op de hoogte blijven?

  • Ontvang de nieuwste kavels
  • Wees er als eerste bij!
  • Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes

Neem contact met ons op

Of u nu wilt kopen of verkopen, wij staan voor u klaar! Laat uw contactgegevens achter en wij nemen contact met u op.