U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Wat houdt onze kavelanalyse in?

Vanzelfsprekend gaan wij bij VerkoopuwKavel.nl heel discreet om met de door u verstrekte gegevens. Maar wat gaan wij aan de hand daarvan precies doen?

Nadat wij uw gegevens hebben ontvangen gaan wij bij de desbetreffende gemeente een onderzoek doen naar de daar liggende bestemmingsplannen. Is de gemeente in het bestemmingsplan van plan op uw kavel een woonkern te verwezenlijken of is het juist het plan om het als agrarische grond te behouden. Daarnaast controleren wij ook of de kavel in de buurt ligt van een woonkern of industriegebied en of het voorkomt in een structuurvisie. Ook dit kan namelijk een positief of negatief effect hebben op de verkoopprijs.

Is dit onderzoek rond. Dan gaan wij in ons door de jaren heen opgebouwde netwerk kring op zoek naar extra informatie en/of eventuele geïnteresseerden. Hierop volgend komen wij op basis van deze informatie bij u terug met de meest actuele informatie omtrent uw kavel. Mocht het uitlopen op een eventuele samenwerking? Dan komen wij met een realistisch aanbod.

Welke gegevens hebben wij hierbij van u nodig?

Aan de hand van onze kavelanalyse brengen wij u op de hoogte omtrent de verkoop kansen van uw kavel. Hier hebben wij echter een aantal gegevens van u voor nodig. Om erachter te komen wat de kansen zijn met betrekking tot uw kavel willen wij graag het volgende weten:

  • Ten eerste willen wij graag van u weten waar u een kavel heeft liggen, die u eventueel wilt aanbieden. Daar hebben wij bij nodig de straatnaam en het aantal vierkante meters. Aan de hand hiervan weten wij bij welke bestuursinstellingen wij moeten zijn voor de relevante gegevens.
  • Ten tweede willen wij graag van u het kadastrale nummer ontvangen. Aan de hand van dit nummer kunnen wij bij de gemeente de relevante informatie opvragen.
  • Eventueel ontvangen wij graag ook de vierkante meterprijs die u heeft betaald voor uw kavel. Mocht het eventueel komen tot een samenwerking tussen u en VerkoopuwKavel.nl, dan kunnen wij op basis hiervan een realistische prijs bepalen.

Daarnaast verzoeken wij u ook om in de kavelanalyse uw NAW-gegevens achter te laten.

Daarnaast kan u ook direct contact met ons opnemen of lees meer over unieke werkwijze.

Neem contact met ons op

Of u nu wilt kopen of verkopen, wij staan voor u klaar! Laat uw contactgegevens achter en wij nemen contact met u op.

Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de algemene voorwaarden en de privacyverklaring.

Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de algemene voorwaarden en de privacyverklaring.

Lees over onze werkwijze

Bij VerkoopuwKavel.nl staan we voor een eerlijke, open en persoonlijke manier van communiceren. Zo vertellen wij onze klanten altijd waar het op staat en zijn wij niet van de verkooppraatjes. Door ons intensieve contact met gemeentes en andere partijen zijn wij continue op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen omtrent kavels. Wij verkopen u dan ook niets. Wij leveren u de beste dienst bij de aan- en verkoop van grond. Wilt u meer weten over onze werkwijze? Bezoek dan onze pagina over werkwijze.

Waarom Verkoop uw Kavel?

Al 11 jaar gespecialiseerd

Uw betrouwbare partner met een uitgebreid netwerk en toewijding aan optimale dienstverlening.

Snelle bemiddeling

Bij VerkoopuwKavel.nl staan we voor een eerlijke, open en persoonlijke manier van communiceren.

Altijd op de hoogte

Door ons intensieve contact met gemeentes en andere partijen zijn wij continue op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen omtrent kavels.

Kwaliteit

Wij verkopen u dan ook niets. Wij leveren u de beste dienst bij de aan- en verkoop van grond.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Wilt u op de hoogte blijven?

  • Ontvang de nieuwste kavels
  • Wees er als eerste bij!
  • Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes

Neem contact met ons op

Of u nu wilt kopen of verkopen, wij staan voor u klaar! Laat uw contactgegevens achter en wij nemen contact met u op.