U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Fam. Oudshoorn

We zijn heel tevreden over VerkoopUwKavel.nl. Soraya heeft ons goed geholpen met de verkoop van onze kavels alles netjes afgehandeld. Als er mensen in onze omgeving een kavel willen verkopen zouden wij VerkoopUwKavel.nl aanraden. Top geholpen!

Groeten,

Joop en Tina Oudshoorn

Rosanne & Maria Klijn

"Wij, Rosanne en Maria Klijn zijn mevrouw Soraya de Haan van VerkoopuwKavel.nl, zeer dankbaar voor de wijze waarop zij voor ons op professionele en integere wijze twee stukken grond heeft verkocht! Alles wordt tot en met de notaris op zeer goede wijze geregeld. Wij bevelen mevrouw Soraya de Haan en Verkoop uw Kavel dan ook van harte aan!"

Rosanne Klijn en Maria Klijn

M. Limbertie

"Verkoop uw kavel is een prettig en persoonlijk bedrijf, die zijn uiterste best doet uw kavels verkocht te krijgen. De persoonlijke aandacht en gedrevenheid van Soraya de Haan maakt dat je er écht vertrouwen in hebt en in houd!"

M.limbertie

René Vroonhof

Enkele jaren geleden ben ik via de website “Verkoop uw kavel” in contact gekomen met Mevr. Soraya de Haan. Na het eerste telefonische contact hebben we bij mij op kantoor een afspraak gemaakt om posities in het vastgoed door te nemen. Soraya dacht daar wel wat mee te kunnen doen en is voor mij aan de slag gegaan. In tegenstelling tot meerder aanbieders op de markt boekte Soraya wel successen en heeft al diverse grondstukken weten te verkopen. Inmiddels met Soraya een fijne business relatie opgebouwd waarbij doortastend en integer dé kernwoorden zijn oftewel de juiste basis voor een langdurige samenwerking.

René Vroonhof

Bouwkundig aannemer en projectontwikkelaar

H.R. Kanger

Verkoopuwkavel.nl is een super bedrijf in het verkopen van warme gronden. Het is niet alleen een website waar je percelen kunt verkopen of kopen maar ze weten er ook echt waar ze het over hebben tijdens de verkoop. Op de site helpen ze je de grond op de actueel waarde te zetten maar je blijft geheel vrij om te zeggen of het hoger of lager moet, het is ter indicatie.

Daarbij zijn ze ook echt serieus bezig om de grond te verkopen wat andere partijen echt niet doen. Ik heb er dan ook percelen verkocht en aangekocht waarbij ik in beide situaties advies heb gekregen. En alles is dan ook perfect geregeld als het naar de notaris gaat met kadastrale nummers en al.

Je hebt achteraf dan ook een goed gevoel bij het aankopen en verkopen en dat heb ik echt wel eens anders gehad. Het is echt een bedrijf waar je op kunt vertrouwen en je rustig je grond portefeuille door kunt laten aan vullen met de juiste gronden voor de juiste prijs.

Bedankt Mevrouw de Haan!

Vriendelijke Groet

H.R. Kanger

Ballum (Ameland)

P.K.

In 2009 kocht ik percelen landbouwgrond in Noord Limburg. Verkopende partij beloofde mij gouden bergen over toekomstige ontwikkelingen in de regio. Achteraf bleek dit pure verkooppraat. Noord Limburg was/is een krimpzone en mijn kavels lagen in een gebied waar toekomstige  bestemmingsveranderingen voor nieuwbouw onwaarschijnlijk zijn. Ik heb verkoper herhaaldelijk verzocht mijn percelen om te ruilen voor meer courante locaties. Zonder resultaat en men is na verkoop niet meer geïnteresseerd om enige moeite voor je te doen.

In 2014 maakte ik kennis met Mevrouw Soraya de Haan van “VerkoopuwKavel”. Zij toonde direct interesse en betrokkenheid. Mijn Limburgse percelen werden voor verkoop op de website geplaatst, maar vooral belangrijk was dat zij binnen haar netwerk actief was met onderzoek naar mogelijkheden. In dit geval geen eenvoudige opgave. Geregeld werd ik bijgepraat over de stand van zaken.

In 2017 slaagde zij er in een ruilkoop te regelen waarbij mijn incourante Limburgse percelen omgeruild konden worden voor percelen in Brabant met een aanzienlijk beter toekomstperspectief!

Mevrouw Soraya de Haan heb ik afgelopen jaren leren kennen als een betrouwbare persoon, die doet wat zij belooft, deskundig is en persoonlijke betrokkenheid toont.

Ik kan haar van harte aanbevelen bij ieder die wil investeren in landbouwgrond.

Amsterdam 8 maart 2018.

P.K.

Lees over onze werkwijze

Bij VerkoopuwKavel.nl staan we voor een eerlijke, open en persoonlijke manier van communiceren. Zo vertellen wij onze klanten altijd waar het op staat en zijn wij niet van de verkooppraatjes. Door ons intensieve contact met gemeentes en andere partijen zijn wij continue op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen omtrent kavels. Wij verkopen u dan ook niets. Wij leveren u de beste dienst bij de aan- en verkoop van grond. Wilt u meer weten over onze werkwijze? Bezoek dan onze pagina over werkwijze.

Waarom Verkoop uw Kavel?

Al 11 jaar gespecialiseerd

Uw betrouwbare partner met een uitgebreid netwerk en toewijding aan optimale dienstverlening.

Snelle bemiddeling

Bij VerkoopuwKavel.nl staan we voor een eerlijke, open en persoonlijke manier van communiceren.

Altijd op de hoogte

Door ons intensieve contact met gemeentes en andere partijen zijn wij continue op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen omtrent kavels.

Kwaliteit

Wij verkopen u dan ook niets. Wij leveren u de beste dienst bij de aan- en verkoop van grond.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Wilt u op de hoogte blijven?

  • Ontvang de nieuwste kavels
  • Wees er als eerste bij!
  • Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes

Neem contact met ons op

Of u nu wilt kopen of verkopen, wij staan voor u klaar! Laat uw contactgegevens achter en wij nemen contact met u op.