U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Bij VerkoopuwKavel.nl weten we dat grond een kostbaar bezit is. Het is daarom onze doelstelling om u als klant bij het verkopen van kavels van de beste dienstverlening te voorzien. Bent u in het bezit van percelen geschikt als agrarische grond, bouwgrond of juist voor projectontwikkeling en denkt u eraan om deze te verkopen? Het bemiddelen bij de verkoop van kavels is de specialiteit van VerkoopuwKavel.nl!

Het verkopen van grond

Om verschillende redenen kunt u geïnteresseerd zijn in het verkopen van kavels. Grond is een kostbaar bezit en de resultaten erop kunnen dan ook enorm zijn. Door verschillende omstandigheden kan u er aan denken grond te verkopen. U heeft bijvoorbeeld geld nodig voor investeringen in uw bedrijf, of u heeft ooit grond gekocht met bepaalde plannen maar een wijziging in de bestemmingsplannen zit er nog niet in. Bij het verkopen van grond komen er dan ook allerlei zaken kijken. U moet niet alleen op zoek naar een koper. Ook gemeentes, makelaardijen of andere instanties kunnen bij het verkopen van kavels om de hoek komen kijken. De verkoop kan daarom een energie- en tijdrovend proces zijn waar u niet altijd op zit te wachten.

Waarom VerkoopuwKavel.nl?

Bij VerkoopuwKavel.nl zijn wij reeds 11 jaar gespecialiseerd in alle facetten die bij het verkopen van grond komen kijken. Zo hebben wij door de jaren heen een uitgebreid netwerk opgebouwd en met alle bijkomende zaken ervaring opgedaan. Het is dan ook de doelstelling van VerkoopuwKavel.nl om u als klant van de best mogelijke dienstverlening te voorzien. Onze open en eerlijke werkwijze is erop gericht om u compleet te ontzorgen.

Zo kunnen wij het gehele proces van u overnemen. Van het eerste contact met de koper tot en met het zetten van de laatste handtekeningen bij de notaris. Zijn wij echter van mening dat u grond misschien beter nog wat langer kunt aanhouden? Dan melden wij dit ook! VerkoopuwKavel.nl is altijd op zoek naar de meest realistische prijs voor uw grond omdat wij weten dat grond een kostbaar bezit is.

Bent u geïnteresseerd of juist geïnteresseerd geraakt in het verkopen van uw kavel of grond? Doe dan onze gratis en vrijblijvende kavelanalyse of neem direct contact met ons op!

Het verkopen van kavels

1

Gratis kavelanalyse

Begin het proces van het verkopen van uw kavels door onze gratis en vrijblijvende kavelanalyse aan te vragen. We voeren een grondige analyse uit om de mogelijkheden voor de verkoop van uw kavels te begrijpen.

2

Bespreking van mogelijkheden

Na ontvangst van uw kavelanalyse nemen wij contact met u op. Tijdens dit gesprek bespreken we in detail de mogelijkheden voor de verkoop van uw grond. Of het nu gaat om agrarische grond, bouwgrond of grond voor projectontwikkeling, we hebben jarenlange ervaring om u te begeleiden.

3

Professionele verkoopbemiddeling

Als u besluit uw kavels te verkopen, nemen wij de rol van professionele bemiddelaar op ons. Met onze ruime ervaring en uitgebreid netwerk zijn wij gespecialiseerd in het verkopen van grond. We behandelen alle facetten van het verkoopproces, inclusief de interactie met kopers, gemeenten, makelaardijen en andere relevante instanties.

4

Volledige ontzorging

Bij VerkoopuwKavel.nl streven we naar volledige ontzorging. We nemen het gehele proces van u over, van het eerste contact met potentiële kopers tot en met het afronden van de transactie bij de notaris. Onze focus ligt altijd op het realiseren van een realistische prijs voor uw grond, omdat we begrijpen dat grond een waardevol bezit is.

Op de hoogte blijven?

Meld u aan om elke maand één e-mail te ontvangen met de nieuwste kavels.

Meld mij aan

Ik ben op zoek naar grond

Bij de koop van grond dient u te letten op allerlei zaken zoals bestaande bestemmingsplannen of structuurvisies. Wij bezitten de kennis en contacten om alle informatie omtrent uw kavel te verzamelen en u te adviseren.

Bekijk aanbod

Ik wil graag grond verkopen

Het verkopen van grond gaat niet over één nacht ijs. Bij de verkoop komen allerlei zaken kijken. Het is ons doel om u bij de verkoop van uw grond geheel te ontzorgen.

Start uw kavelanalyse

Lees over onze werkwijze

Bij VerkoopuwKavel.nl staan we voor een eerlijke, open en persoonlijke manier van communiceren. Zo vertellen wij onze klanten altijd waar het op staat en zijn wij niet van de verkooppraatjes. Door ons intensieve contact met gemeentes en andere partijen zijn wij continue op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen omtrent kavels. Wij verkopen u dan ook niets. Wij leveren u de beste dienst bij de aan- en verkoop van grond. Wilt u meer weten over onze werkwijze? Bezoek dan onze pagina over werkwijze.

Waarom Verkoop uw Kavel?

Al 11 jaar gespecialiseerd

Uw betrouwbare partner met een uitgebreid netwerk en toewijding aan optimale dienstverlening.

Snelle bemiddeling

Bij VerkoopuwKavel.nl staan we voor een eerlijke, open en persoonlijke manier van communiceren.

Altijd op de hoogte

Door ons intensieve contact met gemeentes en andere partijen zijn wij continue op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen omtrent kavels.

Kwaliteit

Wij verkopen u dan ook niets. Wij leveren u de beste dienst bij de aan- en verkoop van grond.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Wilt u op de hoogte blijven?

  • Ontvang de nieuwste kavels
  • Wees er als eerste bij!
  • Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes

Neem contact met ons op

Of u nu wilt kopen of verkopen, wij staan voor u klaar! Laat uw contactgegevens achter en wij nemen contact met u op.