U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Op slechts enkele kilometers van het hart van Roosendaal ligt een aantrekkelijke landbouwkavel van 554m2 aan de Evertkreekweg, compleet met een toegangspad van 1831m2.

Deze historische stad in Noord-Brabant heeft zich ontwikkeld van een klein dorp tot een bruisend stedelijk centrum, en blijft een belangrijk agrarisch knooppunt in de regio.

Waarom nu landbouwgrond in Roosendaal kopen?

Landbouwgrond blijft een van de meest stabiele en betrouwbare investeringen. Het investeren in landbouwgrond biedt niet alleen een potentiële hedge tegen inflatie, maar biedt ook aanzienlijke groeikansen door de voortdurende vraag naar voedselproductie en duurzame landbouwpraktijken. Met de groeiende wereldbevolking en de afnemende hoeveelheid beschikbare landbouwgrond, is de verwachting dat de waarde van productieve landbouwgrond zal blijven stijgen.

Daarnaast is landbouwgrond minder gevoelig voor economische schommelingen dan andere soorten vastgoed, wat het een veilige keuze maakt voor de langetermijninvesteerder. Het biedt ook mogelijkheden voor diversificatie van een investeringsportefeuille, wat bijdraagt aan een vermindering van het risicoprofiel.

Waarom Verkoop uw Kavel?

Bij Verkoop uw Kavel zijn we gespecialiseerd in de aan- en verkoop van grond. Wij bieden een volledige service, waarbij we alle bijbehorende administratieve taken voor onze rekening nemen. Van het leggen van de eerste contacten tot het ondersteunen bij de afhandeling, staan wij u bij gedurende het gehele proces.

Bent u geïnteresseerd in het investeren in landbouwgrond? Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Oosterwolde 3

Friesland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 500 m2
  • Prijs per m2 € 22,50 per m2
Bekijk kavel

Hoogezand 12

Groningen


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 1000 m2
  • Prijs per m2 € 19,00 per m2
Bekijk kavel

Oss 7

Noord-Brabant


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 300 m2
  • Prijs per m2 € 49,00 per m2
Bekijk kavel