Informatie over onze unieke werkwijze

Wie zijn wij?

Bij VerkoopuwKavel.nl weten we dat grond een kostbaar bezit is. Resultaten op strategisch goed gelegen kavels kunnen dan ook enorm zijn. Terwijl percelen die lang op zich laten wachten qua bestemmingswijziging interessant kunnen zijn om door te verkopen. Onze werkwijze bestaat eruit om u een zo compleet mogelijke dienst te leveren. Dit door u volledig te ontzorgen bij de aan- of verkoop van een stuk grond.

Over onze werkwijze

Wij van VerkoopuwKavel.nl staan al 8 jaar klaar voor iedereen met de intentie of interesse om grond aan te kopen of te verkopen. Van opa’s en oma’s die in grond willen investeren voor hun kleinkinderen, agrariërs die graag een stuk van hun land willen verkopen tot jonge investeerders. Bij zowel het kopen als verkopen van uw kavel bestaat onze werkwijze uit het zoveel mogelijk ontzorgen van u als klant.

Wij nemen het gehele proces van u over. Zo informeren wij bij de gemeente naar de reeds bestaande bestemmingsplannen of de aankomende wijzigingen in deze plannen. Verder kijken wij ook naar de eventuele structuurvisies, ligt uw stuk grond dicht bij een woonkern of industriegebied en wat betekent dit voor uw perceel? Daarnaast werken wij met verschillende specialisten samen om de koop en verkoop soepel te laten verlopen.

“Grond is waardevast en biedt meer zekerheid voor de toekomst dan een investering in bijvoorbeeld de aandelenmarkt.”

Vaak heeft u een kavel gekocht met een langetermijnvisie. Grond is namelijk waardevast en biedt meer zekerheid voor de toekomst dan een investering in bijvoorbeeld de aandelenmarkt. Wij staan dan ook bekend om onze eerlijke en open manier van werken. Wanneer wij van mening zijn dat het misschien beter is de grond nog enkele jaren aan te houden omdat de waarde dan eventueel kan toenemen? Dan melden wij dit ook. Zetten we echter in op de verkoop, dan doen wij dit altijd voor een realistische prijs!

Wij werken samen met verschillende partijen om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Lees hier meer over onze werkwijze bij het kopen of verkopen van een kavel.

Doe nu onze gratis percelen-check

Bent u geïnteresseerd om van onze diensten gebruik te maken? Klik hieronder voor onze gratis percelen-check. Dan nemen wij daarna zo spoedig mogelijk contact met u op.