U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Wij bieden in dit perceel meerdere kavels aan vanaf 250m².

In heel Nederland horen we al jaren dat er een groot tekort aan woningen is. Het tekort lijkt alsmaar toe te nemen en oplossingen lijken uit te blijven. In de gemeente Purmerend hebben de lokale overheden de handen in een geslagen om de komende jaren het tekort flink in te lopen. Zo is men reeds begonnen met het plan om voor 2025 ruim 4000 huizen in alle segmenten te bouwen en zijn de contracten allemaal reeds ondertekend. Het plan om voor 2040 zelfs 10.000 woningen te bouwen bevindt zich daarnaast ook al in een vergevorderd stadium.

In de lokale krant van 21 juli 2020 is de verantwoordelijk wethouder Kroese dan ook trots op de gemeente Purmerend. Hij stelt dat deze een voorbeeld is voor andere gemeenten waar aanzienlijke tekorten zijn en dat het mogelijk is om binnen een aantal jaar het tekort grotendeels in te lopen. VerkoopuwKavel.nl biedt nu een zeer kansrijk perceel in Purmer aan waar deze woningen gebouwd moeten gaan worden.

De door ons aangeboden kavel

De door VerkoopuwKavel.nl aangeboden kavel is gelegen in de Purmer. Een polder gelegen tussen Purmerend, Edam, Zedde, Monnickendam en Ilpendam. Zoals uit het stuk hierboven volgt zijn de plannen van lokale overheden al vergevorderd om hier de komende jaren een groot aantal woningen te realiseren. Dit maakt deze kavel daarom interessant voor mensen die op zoek zijn naar een manier om hun vermogen te spreiden. Grond is namelijk waardevast en het rendement op goed gelegen grond kan enorm zijn.

Wat maakt dit een zeer kansrijk perceel in Purmer?

Deze kavel in Purmer is een goede kanshebber op een mooi rendement in de toekomst. Dit heeft niet enkel te maken met de plannen van de gemeente om 10.000 woningen te realiseren maar ook met het feit dat de gemeente het gebied waar deze kavel toebehoort al heeft aangewezen als gebied waar gebouwd mag gaan worden. De kansen op een eventuele bestemmingswijziging, de latere bebouwing en waardestijging zijn daarom aanzienlijk toegenomen. Naast de tevens zeer gunstige ligging ten opzichte van de bestaande infrastructuur maakt dit deze kavel erg kansrijk.

Alle seinen staan daarom op groen om op dit perceel een mooi rendement te behalen.

Waarom Verkoopuwkavel.nl?

VerkoopuwKavel.nl is de specialist bij de aan- en verkoop van alle soorten grond. Zo hebben wij ervaring opgedaan door onze dienstverlening te verrichten voor een groot aantal soorten klanten, van kleine particulieren tot grote vastgoedontwikkelaars. Door de jaren heen hebben wij onze dienstverlening er op ingericht om een ieder van onze klanten zoveel mogelijk te ontzorgen. Dit doen wij door een ieder van onze klanten van advies en hulp op maat te voorzien. Zo nemen wij voor sommigen vrijwel alles uit handen en geven wij begeleiding van begin tot eind, terwijl andere klanten liever zelf een hoop zaken regelen. Door deze dienstverlening op maat is de aan- of verkoop van uw grond daarom altijd in goede handen.

Interesse gekregen in dit zeer kansrijke perceel in Purmer of de dienstverlening van VerkoopuwKavel.nl? Lees hier verder over onze unieke werkwijze of neem gerust contact met ons op of vraag naar de mogelijkheden!

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Rijpwetering 1

Zuid-Holland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 6932 m2
  • Prijs per m2 € 12,50 per m2
Bekijk kavel

Bergum 3

Friesland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 50 m2
  • Prijs per m2 € 17,50 per m2
Bekijk kavel

Dubbeldam 6

Zuid-Holland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 250 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel