U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Bent u op zoek naar een investering voor de langere termijn? Dan is investeren in dit stuk landbouwgrond in Assendelft wellicht een kans voor u. Dit perceel agrarische grond van 250 m2 is gelegen aan de Zeedijk en ligt aan de rand van Assendelft, langs het Noordzeekanaal. De locatie van dit stuk grond ten opzichte van steden als Zaanstad en Amsterdam maakt dat deze kavel een kans is op een mooi rendement voor de toekomst.

Welke kansen biedt dit perceel?

Dit perceel aan de Zeedijk heeft nu de bestemming tot landbouwgrond. Voor de toekomst is het echter goed mogelijk dat de bestemmingsplannen omtrent deze grond zullen wijzigen naar bijvoorbeeld wonen. Door een nijpend woningtekort in Amsterdam en Zaanstad dat eigenlijk niet verder wilt en kan groeien, is de kans groot dat projectontwikkelaars in de toekomst hun oog op deze grond laten vallen. Een investering in de grond nu, kan op de lange termijn een mooi rendement opleveren. Bijvoorbeeld doordat er woningen of bedrijfspanden in de toekomst op gerealiseerd kunnen worden.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

De dienstverlening van VerkoopuwKavel.nl is erop gericht om u zo veel mogelijk te ontzorgen. Dit kunnen wij doen door alles voor u als koper of verkoper uit handen te nemen, bijvoorbeeld door gebruik te maken van door ons vertrouwde makelaars en notarissen. Gedurende ons vijfjarig bestaan hebben wij ervaring opgedaan met alles wat bij de aan- en verkoop van grond komt kijken. Sindsdien roemen klanten ons dan ook om onze open en eerlijke manier van dienstverlening.

Geïnteresseerd geraakt in het investeren in landbouwgrond in Assendelft? Neem dan gerust contact met ons op of lees hier meer over onze unieke werkwijze.

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Bergum 3

Friesland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 50 m2
  • Prijs per m2 € 17,50 per m2
Bekijk kavel

Dubbeldam 6

Zuid-Holland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 250 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel

Didam 6

Gelderland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 200 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel