U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Onder de rook van Amsterdam ligt het landelijke en pittoreske dorp Landsmeer. Omgeven door het groen is het dan ook een erg geliefde plek onder mensen die graag landelijk maar toch nabij de stad willen wonen. Landsmeer kent reeds een lange historie maar is de laatste jaren volop in ontwikkeling. Net als in de hele regio Amsterdam is ook de vraag naar woningen in Landsmeer erg groot. Het staat dan ook vast dat het dorp de komende jaren flink zal moeten gaan uitbreiden. Om deze uitbreiding te verwezenlijken wordt daarom alle agrarische grond nabij Landsmeer onder de loep genomen en bekeken of deze geschikt is voor eventuele bebouwing.

VerkoopuwKavel.nl biedt nu een perceel landbouwgrond met een oppervlakte van 680 m2 in Landsmeer aan. Het perceel is gelegen aan de Kanaaldijk die Amsterdam en Purmerend met elkaar verbindt. Deze ligging is ronduit gunstig te noemen omdat de grond hierdoor redelijk eenvoudig is aan te sluiten op de reeds bestaande infrastructuur. Samen met de grote vraag naar beschikbare en betaalbare woningen in deze regio is dit perceel daarom een goede kanshebber op een mooi rendement in de toekomst. Daarnaast is grond van zichzelf waardevast en daardoor een relatief veilige manier om uw vermogen te spreiden.

Grond kopen bij VerkoopuwKavel.nl

Bij VerkoopuwKavel.nl hebben we onze dienstverlening de laatste jaren compleet ingericht op het ontzorgen van een ieder van onze klanten. Hierdoor bent u er als klant van verzekerd dat de aan- of verkoop van uw grond in goede handen is. Wij richten onze dienstverlening in op uw wensen en staan u zo nodig gedurende het gehele proces met advies en begeleiding bij. Daarnaast werken wij samen met vaste partijen waardoor u niet voor verrassingen zal komen te staan. Over deze unieke werkwijze leest u hier meer.

Interesse gekregen in deze agrarische grond nabij Landsmeer? Neem dan gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Oosterwolde 3

Friesland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 500 m2
  • Prijs per m2 € 22,50 per m2
Bekijk kavel

Hoogezand 12

Groningen


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 1000 m2
  • Prijs per m2 € 19,00 per m2
Bekijk kavel

Oss 7

Noord-Brabant


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 300 m2
  • Prijs per m2 € 49,00 per m2
Bekijk kavel