U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Waardevaste en betrouwbare investering

Het aankopen van landbouwgrond wordt door velen gezien als een waardevaste en betrouwbare investering. Vooral kavels met een gunstige ligging ten opzichte van nationale en internationale afzetmarkten krijgen veel interesse. Deze propositie in Steenbergen valt zeker in die categorie. Steenbergen is een dorp met ruim 12.000 inwoners in de provincie Noord-Brabant. Dankzij de ligging van het dorp aan de in 2014 aangelegde A4, zijn zowel de haven van Rotterdam als die van Antwerpen uitstekend bereikbaar. Ook de kleinere steden Breda en Roosendaal zijn slechts dertig minuten rijden. De regio heeft aldus een zeer aantrekkelijk vestigingsklimaat voor allerlei soorten bedrijven. En waar werkgelegenheid is, moet ook woongelegenheid zijn.

Toekomstperspectieven gemeente Steenbergen

De gemeente Steenbergen wil optimaal profiteren van haar gunstige ligging in deze economische kernzone. Daarom zijn er in de Structuurvisie 2011-2025 drie speerpunten vastgesteld: meer bedrijventerreinen, meer woningen en meer recreatiemogelijkheden. Voor het laatste punt kijkt men vooral naar de Brabantse Wal. Dit prachtige natuurgebied wordt ook wel het Landschap van Allure genoemd en vormt de ‘groene long’ van West-Brabant. In de zomermaanden trekt het veel toeristen aan en ook lokale inwoners zoeken hier vaak de rust op. De nabijheid van dit natuurrijke landschap en de goede bereikbaarheid van belangrijke economische centra maakt deze kavel extra interessant voor projectontwikkelaars.

Kansrijke kavel

Al met al gaat het hier dus om een zeer kansrijke kavel, die bijzonder geschikt is voor de aanleg van zowel woningen als bedrijventerreinen. Het is dan ook niet onwaarschijnlijk dat de gemeente hier binnenkort haar oog op zal laten vallen. Wacht dus niet te lang!

Heeft u interesse in deze kavel, maar wilt u eerst meer weten over onze werkwijzen? Klik dan hier. Voor vragen of opmerkingen kunt u bellen naar 0297 – 75 36 29. Als u liever heeft dat wij contact met u opnemen, kunt u hier uw contactgegevens achterlaten.

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Oosterwolde 3

Friesland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 500 m2
  • Prijs per m2 € 22,50 per m2
Bekijk kavel

Hoogezand 12

Groningen


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 1000 m2
  • Prijs per m2 € 19,00 per m2
Bekijk kavel

Oss 7

Noord-Brabant


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 300 m2
  • Prijs per m2 € 49,00 per m2
Bekijk kavel