U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Dongen is een plaats in de provincie Noord-Brabant met een industrieel karakter. Het telt ongeveer 24.000 inwoners en ligt in de nabijheid van grote plaatsen als Breda, Oosterhout en Tilburg. Verder wordt het dorp omgeven door landbouwontginningen en bevindt er ten zuid-westen van de plaats ook het natuur- en recreatiegebied De Duiventoren. In het dorp zijn nog vele tekenen te vinden dat vroeger de ambacht en industrie al een belangrijke factor waren voor de economie van Dongen. De Looierij en de IJzertijdboerderij zijn twee musea die te vinden zijn in het dorp, maar bijvoorbeeld ook schoenmakershuizen, een stellingmolen en een watertoren.

Goed bereikbare kavel in interessante omgeving

Dongen heeft een gunstige ligging tussen grote steden als Breda en Tilburg en profiteert dan ook van de goede infrastructuur in deze regio. Het is omringd door vele N-wegen en snelwegen als de A27, A58 en A59. Dongen heeft ook het voordeel dat het over het water goed bereikbaar is door de ligging aan het Wilhelminakanaal. Hierdoor staat zij ook op die manier goed in verbinding met de regio. Momenteel werkt men aan de verbreding van het kanaal om het nog aantrekkelijker te maken voor de scheepvaart.

Het stuk landbouwgrond bevindt zich aan de Vierbundersweg in Dongen. Het ligt aangrenzend aan een industrieterrein en ook in de nabijheid van de bebouwde kom van het dorp. In het woningbouwprogramma 2020-2030 van het dorp wordt beschreven dat de gemeente in de komende jaren ongeveer 800 woningen verwacht bij te bouwen. Tevens wil zij de huidige bedrijventerreinen, waaronder het aangrenzende Tichelrijt, verbeteren en uitbreiden. Het kan zijn dat het bestemmingsplan van deze kavel nooit wijzigt, grond wordt wel steeds schaarser.

Meer weten over deze kavel in Dongen?

Wij hanteren een unieke werkwijze waarbij wij het gehele proces op ons nemen en u als klant proberen zoveel mogelijk te ontzorgen. Bij vragen of interesse neem dan vooral vrijblijvend contact met ons op.

 

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Bergum 3

Friesland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 50 m2
  • Prijs per m2 € 17,50 per m2
Bekijk kavel

Dubbeldam 6

Zuid-Holland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 250 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel

Didam 6

Gelderland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 200 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel