U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Onder de rook van de stad Groningen ligt op zo’n 10 kilometer afstand het pittoreske en landelijke Aduard. In het Gronings ook wel ‘Auwerd’ genoemd. Het dorpje telt zo’n 2000 inwoners en maakt sinds 2019 onderdeel uit van de gemeente Westerkwartier. Het dorp wordt in de geschiedenisboeken al genoemd vanaf de 12e eeuw en is ontstaan rond een van de grootste kloosters van Nederland. Tegenwoordig is Aduard geliefd onder mensen die landelijk en rustig, maar toch bij alle voorzieningen van een grote stad willen wonen. VerkoopuwKavel.nl heeft daarom een unieke kans en biedt nu twee percelen kansrijke landbouwgrond in Aduard aan.

Wat maakt deze grond kansrijk?

Aduard is een klein dorp. Toch is ook dit dorp volop in ontwikkeling en zijn er plannen om de komende jaren uit te breiden. De landelijke ligging ten opzichte van de stad Groningen maakt het namelijk een geliefde plek om te wonen. VerkoopuwKavel.nl biedt nu twee percelen landbouwgrond aan in Aduard. Eén perceel met een oppervlakte van 1000 m2.

De ligging van de kavels is de grootste reden dat ze kansrijk zijn te noemen. De grond is namelijk gelegen rechtstreeks aan de bestaande bebouwing. Dit doet de kansen op een eventuele bestemmingswijzing naar bouwgrond en daarmee bebouwing voor de toekomst aanzienlijk toenemen. De kavels zijn door deze ligging namelijk goed te ontsluiten en aan te sluiten op de bestaande infrastructuur. Dit biedt grote voordelen bij eventuele bebouwing.

De combinatie tussen de ligging van de percelen en de vraag naar woningen in het dorp maakt deze kavels daarom kansrijk op een mooi rendement in de toekomst.

Waarom VerkoopuwKavel.nl?

VerkoopuwKavel.nl is al een aantal jaar de specialist bij de aan- en verkoop van vrijwel alle soorten grond. De afgelopen jaren heeft een groot en divers klantenbestand kennis gemaakt met onze unieke dienstverlening. Deze staat in het teken van het ontzorgen van de klant. Met dit ontzorgen proberen wij een ieder van onze klanten zoveel mogelijk uit handen te nemen. Hierbij kunt u onder meer denken aan advies en begeleiding gedurende het hele proces en het werken met vaste partijen. Daarnaast zorgen wij er altijd voor dat we op de hoogte zijn van de ontwikkelingen in de regio. Hierdoor bent u er als klant van verzekerd dat de aan- of verkoop van uw grond in goede handen is. Lees hier meer over onze unieke werkwijze.

Heeft u interesse gekregen in deze kansrijke landbouwgrond in Aduard? Neem dan gerust contact met ons op en wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Heemskerk 1

Noord-Holland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 250 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel

Baard / Wjelsryp 1

Friesland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 500 m2
  • Prijs per m2 € 13,00 per m2
Bekijk kavel

Roosendaal 5

Noord-Brabant


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 554 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel