U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Het plaatsje Leek is gelegen in de provincie Groningen en tevens een steenworp verwijderd van de grote stad. Het dorp is onderdeel van de gemeente Westerkwartier en telt ongeveer 11.000 inwoners. Het is vernoemd naar de aangrenzende beek de Lek.

De kansen van deze kavel in Leek

Het perceel van 504 m² landbouwgrond is gelegen aan  de Matsloot te Leek. Het bevindt zich tussen de twee woonkernen van Leek en de stad Groningen in. In het op de grens van Drenthe en Groningen gelegen dorpje kun je de rust ervaren van een typisch Hollands dorp en de natuur eromheen. Maar doordat het op ongeveer 20 minuten van de stad ligt, ben je van alle gemakken voorzien. Daarnaast is de bereikbaarheid ook zeer goed doordat het door verschillende N-wegen goed is verbonden met de regio en het dorp grenst tevens aan de A7 en daardoor ben je ook snel op ander plekken in het land.

Investeren in stukken grond is relatief veilig doordat grond waardevast is. Dit maakt hierin investeren dan ook aantrekkelijker dan het aanschaffen van aandelen, waar veel meer risico’s aan verbonden zijn. Bestemmingsplannen van grond kunnen namelijk in de toekomst wijzigen doordat de gemeente grond nodig heeft voor de woningbouw of bedrijventerreinen. Ligt de kavel net als deze vlakbij een woonkern of industrieterrein, dan is dat dus zeer gunstig.

Meer weten over deze kavel?

Wij hanteren een unieke werkwijze waarbij wij het gehele proces op ons nemen en u als klant proberen zoveel mogelijk te ontzorgen. We zijn open en eerlijk en streven ernaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Hierbij kunt u denken aan het onderhouden van contact met betrokken instanties en partijen en het regelen van het papierwerk.  Heeft u interesse gekregen in deze kansrijke kavel in Leek? Neem dan gerust contact met ons op en ontdek meer over de mogelijkheden.

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Houten 3

Utrecht


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 500 m2
  • Prijs per m2 € 70,00 per m2
Bekijk kavel

Houten 2

Utrecht


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 1000 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel

Waalwijk 1

Noord-Brabant


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 150 m2
  • Prijs per m2 € 65,00 per m2
Bekijk kavel