U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

In het noorden van de provincie Gelderland ligt het dorp met de meeste kastelen van Nederland: Vorden. Omringd door een achttal kastelen wordt deze plaats daarom ook wel het kastelendorp van Nederland genoemd. De geschiedenis van Vorden loopt dan ook ver terug tot in de Middeleeuwen waardoor het plaatsje een erg historisch karakter heeft. Tegenwoordig maakt Vorden onderdeel uit van de gemeente Bronckhorst en telt het zo’n 8000 inwoners. VerkoopuwKavel.nl biedt nu een perceel kansrijke landbouwgrond in Vorden aan.

De kavel is zo’n 250 m2 groot en is gelegen aan het Spoorpad. Een van de meest centrale wegen van het dorp. De grond is daarom een kanshebber op een eventuele bestemmingswijzigingen in de toekomst.

Wat maakt deze grond interessant?

Grond is van zichzelf waardevast. Hierdoor is het een relatief veilige en geliefde methode voor het spreiden van vermogen. Daarnaast kan het rendement op een perceel goed gelegen grond enorm zijn. Hiervan is onder meer sprake wanneer een stuk grond in aanmerking komt voor een bestemmingswijziging. De door VerkoopuwKavel.nl aangeboden kavel is in de toekomst zeker een kanshebber op zo’n bestemmingswijziging.

De kavel is centraal gelegen aan het Spoorpad en daardoor makkelijk te ontsluiten en aan te sluiten op de bestaande infrastructuur. Het grote tekort aan woningen in Nederland en de vraag naar betaalbare dorpse woningen daarbij opgeteld, maakt dit erg kansrijke grond.

Waarom VerkoopuwKavel.nl?

Sinds een aantal jaar is VerkoopuwKavel.nl de specialist bij de aan- en verkoop van alle soorten grond. Met onze ervaring en specialistische kennis hebben wij door de jaren heen een groot en divers aantal klanten geholpen bij de aan- en verkoop van hun kavel. Daarbij kunt u denken aan grote projectontwikkelaars maar ook aan relatief kleine particuliere beleggers.

Een ieder van deze klanten voorzien wij van onze unieke dienstverlening. Deze staat in het teken van ontzorgen. Zo begeleiden wij klanten gedurende het hele proces en werken wij samen met vaste partijen. Op deze wijze proberen wij een groot aantal randzaken voor u uit handen te nemen en bent u er zeker van dat de aan- en verkoop in goede handen is. Lees hier meer over onze unieke werkwijze!

Interesse gekregen in deze kansrijke landbouwgrond in Vorden? Neem dan gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Houten 3

Utrecht


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 500 m2
  • Prijs per m2 € 70,00 per m2
Bekijk kavel

Houten 2

Utrecht


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 1000 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel

Waalwijk 1

Noord-Brabant


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 150 m2
  • Prijs per m2 € 65,00 per m2
Bekijk kavel