U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

In de Achterhoek in het oosten van Nederland ligt het plaatsje Eibergen. De stad maakt onderdeel uit van de gemeente Berkelland en telt zo’n kleine 12.000 inwoners. Eibergen kent een lange geschiedenis die teruggaat tot diep in de Middeleeuwen. Dit historische karakter is dan ook op veel plaatsen in de stad en de nabije omgeving nog terug te vinden. Tegenwoordig is Eibergen een landelijke en rustige stad, van waaruit u binnen korte tijd in grotere steden als Enschede en Doetinchem bent. VerkoopuwKavel.nl biedt nu een perceel kansrijke landbouwgrond in Eibergen aan.

Wat maakt de grond interessant?

De door VerkoopuwKavel.nl aangeboden agrarische grond is gelegen aan de Kiefteweg in het zuiden van Eibergen. De grond kent een oppervlakte van zo’n 700 m2 en is gelegen nabij een klein industriegebied. Doordat de grond grenst aan de bestaande bebouwing is het een goede kanshebber op een mooi rendement in de toekomst. Ook in het oosten van Nederland is de vraag naar geschikte locaties om te bouwen namelijk groot.

De ligging ten opzichte van de reeds aangelegde infrastructuur en de bestaande bebouwing maakt het zeer geschikt voor uitbreiding van de stad of het industriegebied. De kans op een eventuele bestemmingswijziging in de toekomst op deze grond is dan ook aannemelijk. Deze kansrijke landbouwgrond in Eibergen kan daarom een goede manier zijn om uw vermogen te spreiden.

Wat biedt VerkoopuwKavel.nl?

VerkoopuwKavel.nl biedt een ieder van haar klanten een dienstverlening aan die in het teken staat van ontzorgen. Zo proberen wij bij de aan- en verkoop van grond een groot aantal zaken voor u uit handen te nemen en begeleiden wij u gedurende het hele proces. Daarnaast werken wij met vaste partijen in alle regio’s waardoor wij op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen. Als klant van VerkoopuwKavel.nl kunt u er dan ook verzekerd van zijn dat de aan- of verkoop van uw stukje grond in goede handen is. Meer over deze unieke werkwijze leest u hier.

Interesse gekregen in deze kansrijke landbouwgrond in Eibergen? Neem dan gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Bergum 3

Friesland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 50 m2
  • Prijs per m2 € 17,50 per m2
Bekijk kavel

Dubbeldam 6

Zuid-Holland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 250 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel

Didam 6

Gelderland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 200 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel