Informatie aanvragen

Steenbergen: waardevaste landbouwgrond

Waardevaste en betrouwbare investering

Het aankopen van landbouwgrond wordt door velen gezien als een waardevaste en betrouwbare investering. Vooral kavels met een gunstige ligging ten opzichte van nationale en internationale afzetmarkten krijgen veel interesse. Deze propositie in Steenbergen valt zeker in die categorie. Steenbergen is een dorp met ruim 12.000 inwoners in de provincie Noord-Brabant. Dankzij de ligging van het dorp aan de in 2014 aangelegde A4, zijn zowel de haven van Rotterdam als die van Antwerpen uitstekend bereikbaar. Ook de kleinere steden Breda en Roosendaal zijn slechts dertig minuten rijden. De regio heeft aldus een zeer aantrekkelijk vestigingsklimaat voor allerlei soorten bedrijven. En waar werkgelegenheid is, moet ook woongelegenheid zijn.

Toekomstperspectieven gemeente Steenbergen

De gemeente Steenbergen wil optimaal profiteren van haar gunstige ligging in deze economische kernzone. Daarom zijn er in de Structuurvisie 2011-2025 drie speerpunten vastgesteld: meer bedrijventerreinen, meer woningen en meer recreatiemogelijkheden. Voor het laatste punt kijkt men vooral naar de Brabantse Wal. Dit prachtige natuurgebied wordt ook wel het Landschap van Allure genoemd en vormt de ‘groene long’ van West-Brabant. In de zomermaanden trekt het veel toeristen aan en ook lokale inwoners zoeken hier vaak de rust op. De nabijheid van dit natuurrijke landschap en de goede bereikbaarheid van belangrijke economische centra maakt deze kavel extra interessant voor projectontwikkelaars.

Kansrijke kavel

Al met al gaat het hier dus om een zeer kansrijke kavel, die bijzonder geschikt is voor de aanleg van zowel woningen als bedrijventerreinen. Het is dan ook niet onwaarschijnlijk dat de gemeente hier binnenkort haar oog op zal laten vallen. Wacht dus niet te lang!

Heeft u interesse in deze kavel, maar wilt u eerst meer weten over onze werkwijzen? Klik dan hier. Voor vragen of opmerkingen kunt u bellen naar 0297 – 75 36 29. Als u liever heeft dat wij contact met u opnemen, kunt u hier uw contactgegevens achterlaten.

star

Dit perceel is populair!

Dit perceel is populairder dan gemiddeld. Neem snel contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Details


Oppervlakte: 501/ 250 m²
Prijs: €NOTK k.k.
Provincie: Noord-Brabant
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel

Dit perceel betreft landbouwgrond en is niet geschikt voor bebouwing.
Lees meer.


Steenbergen: waardevaste landbouwgrond