Informatie aanvragen

Landbouwgrond met kansen in Elst

Ingeklemd tussen de rivieren de Waal en de Lek ligt midden in de provincie Gelderland het dorp Elst. Elst maakt onderdeel uit van de gemeente Overbetuwe en is tevens het grootste dorp van deze gemeente. Elst kent een geschiedenis die terug gaat tot ver in de Romeinse tijd en kent daarmee dus een lange historie. Tegenwoordig ligt het dorp niet ver van de steden Arnhem en Nijmegen. Ten opzichte van deze grote steden is het heerlijk landelijk en rustig wonen in Elst. Hierdoor is het dorp de laatste jaren dan ook erg in trek bij mensen die toch dicht bij de stad maar ook landelijk willen wonen. VerkoopuwKavel.nl biedt nu een kavel landbouwgrond met kansen in Elst aan!

Wat maakt dit landbouwgrond met kansen?

Het is haast niemand ontgaan dat Nederland met een groot tekort aan beschikbare woningen en een tekort aan beschikbare ruimte om te bouwen kampt. Hierdoor stijgen de prijzen van goed gelegen stukken grond in Nederland de laatste jaren aanzienlijk. Dit is niet enkel een probleem van de Randstad maar ook een probleem in andere provincies en gemeenten. Zo ook in Elst. Veel mensen willen tegenwoordig dicht bij hun werk in grotere steden wonen maar ook landelijk. Hierdoor zijn dorpen als Elst de laatste jaren erg in trek.

Wegens deze vraag naar woningen is ook de vraag naar beschikbare grond in Elst flink toegenomen. VerkoopuwKavel.nl biedt nu een perceel landbouwgrond met kansen van 740m2 in Elst aan. De kavel is gunstig gelegen en kan daarom in de toekomst zeker in aanmerking komen voor bebouwing. Hetgeen een mooi rendement kan opleveren.

Grond kopen via VerkoopuwKavel.nl

De dienstverlening van VerkoopuwKavel.nl is erop ingericht om een ieder van onze klanten bij de aan- en verkoop van grond zoveel mogelijk te ontzorgen. Dit doen wij door voor een ieder van onze klanten zoveel mogelijk zorgen uit handen te nemen. Bijvoorbeeld door contact te onderhouden met betrokken partijen en instanties of door u te begeleiden van begin tot eind! Hierdoor bent u er zeker van dat uw aankoop in goede handen is. Lees hier meer over onze unieke werkwijze!

Interesse gekregen in deze kavel landbouwgrond met kansen in Elst? Neem dan gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

star

Dit perceel is populair!

Dit perceel is populairder dan gemiddeld. Neem snel contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Details


Oppervlakte: 740 m²
Prijs: €29.995 k.k.
Provincie: Gelderland
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel

Dit perceel betreft landbouwgrond en is niet geschikt voor bebouwing.
Lees meer.