U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Het dorp Sliedrecht ligt in de provincie Zuid-Holland vlakbij de grote havenstad Rotterdam. Het telt zo’n 25.000 inwoners en is een zelfstandige gemeente. Het is onderdeel van de zogenoemde Drechtsteden en werkt ook nauw samen met deze andere dorpen op bestuurlijk niveau. De ligging nabij de grote stad, de natuur de in de omgeving te vinden is en het dorpse karakter, maakt het leven in Sliedrecht zeer aangenaam.

Waarom deze kavel in Sliedrecht?

Het perceel van 500 M2 is gelegen nabij Oosteinde tussen de woonwijken van Sliedrecht aan Wijngaarden in. Sliedrecht is een dorp met veel potentie. Het heeft een zeer gunstige ligging in de Randstad nabij Dordrecht en Rotterdam. Deze regio is de laatste decennia flink aan het groeien op economisch gebied, maar ook qua inwonersaantallen. Er worden veel nieuwe bouwprojecten gestart om zo meer woningen te realiseren, maar ook bedrijventerreinen voor de ondernemingen die zich in deze regio willen vestigen.

In eerste instantie wil de gemeente Sliedrecht binnen het al bestaande stedelijke gebied nieuwe woningen realiseren. Dit heeft zij beschreven in haar structuurvisie. Maar met de verwachte groei in het dorp en de regio, zal er in de loop der jaren ook daarbuiten uitgebreid moeten worden om aan de vraag naar woningen en ruimte voor kantoren en industrieterreinen te voldoen.

Meer weten over deze kavel?

Wij hanteren een unieke werkwijze waarbij wij het gehele proces op ons nemen en u als klant proberen zoveel mogelijk te ontzorgen. Bij dit ontzorgen kunt u denken aan het onderhouden van contact met betrokken instanties en partijen en het regelen van papierwerk. Heeft u interesse gekregen in deze kansrijke kavel in Sliedrecht? Neem dan gerust contact met ons op en ontdek meer over de mogelijkheden.

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Houten 3

Utrecht


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 500 m2
  • Prijs per m2 € 70,00 per m2
Bekijk kavel

Houten 2

Utrecht


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 1000 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel

Waalwijk 1

Noord-Brabant


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 150 m2
  • Prijs per m2 € 65,00 per m2
Bekijk kavel