U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

In het zuiden van de provincie Zuid-Holland ligt de gemeente Goeree-Overflakkee. Onderdeel van deze gemeente is het centrale gelegen oude vissersdorp Stellendam. In het dorp wonen tegenwoordig nog zo’n 3500 mensen en heeft de vissershaven grotendeels haar functie verloren door de bouw van de Deltawerken. Wel heeft Stellendam nog steeds een van de grootste visafslagen van de regio en speelt vis nog een belangrijke rol in de plaatselijke economie. Daarnaast vervullen tevens toerisme en landbouw tegenwoordig een belangrijke functie in de economie. Aan de centraal gelegen Eendrachtsdijk biedt VerkoopuwKavel.nl nu een kansrijke propositie in Stellendam aan.

Welke kansen biedt deze propositie?

De door VerkoopuwKavel.nl aangeboden propositie omvat een oppervlakte van 2000 m2 en heeft op het moment nog de bestemming landbouwgrond. De grond is gelegen ten zuid-oosten van het dorp en wordt ingeklemd tussen de bestaande woonwijken, de Eendrachtsdijk en camping de Vlugtheuvel. In de toekomst kan interesse voor deze grond daardoor uit diverse hoeken komen. Bijvoorbeeld doordat het dorp met woningen zal moeten uitbreiden.

De grootste kans is echter gelegen in de groei van de toeristische sector in deze regio. Steeds meer nationale en internationale toeristen weten de laatste jaren de kusten van Zuid-Holland en Zeeland te vinden. Het is daardoor niet ondenkbaar dat de nabij gelegen camping in de toekomst zal willen uitbreiden met extra chalets of campingplaatsen. De ligging aan de Eendrachtsdijk en doorlopende weg is daar dan ook ideaal voor. Hierdoor biedt deze propositie in Stellendam zeker kansen op een mooi rendement in de toekomst.

Waarom grond kopen via VerkoopuwKavel.nl?

Grond is een zeer kostbaar bezit. Het is daardoor van groot belang er bij de aan- en verkoop zorgvuldig mee om te gaan zodat u later niet voor verrassingen komt te staan. De dienstverlening van VerkoopuwKavel.nl is er helemaal op ingericht om dit soort verrassingen voor haar klanten te voorkomen. Wij werken bijvoorbeeld samen met vaste partijen die ons op de hoogte houden van alle ontwikkelingen in de regio. Daarnaast kunt u als klant van VerkoopuwKavel.nl intensieve advisering en begeleiding verwachten. Hierdoor bent u er zeker van dat uw stukje grond in goede handen is. Lees hier verder over onze unieke werkwijze.

Na het lezen interesse gekregen in deze kansrijke propositie in Stellendam? Neem dan gerust contact op met VerkoopuwKavel.nl en wij vertellen u graag meer over de diverse mogelijkheden en kansen.

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Bergum 3

Friesland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 50 m2
  • Prijs per m2 € 17,50 per m2
Bekijk kavel

Dubbeldam 6

Zuid-Holland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 250 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel

Didam 6

Gelderland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 200 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel