U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Perceel van 6000m2. Naast dit perceel is ook 2000m2 beschikbaar.

In de meest zuidelijk gelegen gemeente van de provincie Zuid-Holland biedt VerkoopuwKavel.nl nu een prachtig perceel landbouwgrond aan. De grond is gelegen in het noorden van het dorp Herkingen in de gemeente Goeree-Overflakkee. Een plaats die in de zomer veel wordt bezocht door toeristen vanuit voornamelijk Duitsland. De verwachting is dat deze toestroom van toeristen naar de regio de komende jaren nog zal aanhouden. Hierdoor is de kans aannemelijk dat de sector naar de toekomst toe nieuwe hotels en vakantieparken zal moeten ontwikkelen. VerkoopuwKavel.nl biedt nu daarom een perceel kansrijke landbouwgrond in Herkingen aan.

De kansen die deze grond biedt

De door ons aangeboden landbouwgrond is gelegen aan de Molendijk in het noorden van Herkingen. Het heeft een oppervlakte van zo’n 6000 m2 waardoor de grond van zichzelf al voor diverse doeleinden in aanmerking kan komen. Daarnaast is de grond direct aan de bestaande bebouwing gelegen wat grote voordelen biedt bij de doorontwikkeling ervan. Zo is de grond eenvoudig te ontsluiten en aan te sluiten op de bestaande infrastructuur en daardoor geschikt om snel te bebouwen.

Samen met de toenemende stroom aan toeristen biedt deze ligging diverse kansen op deze grond voor de toekomst. Zo is het niet ondenkbaar dat na een bestemmingswijziging een mooi rendement op deze landbouwgrond in Herkingen kan worden behaald.

Waarom grond kopen bij VerkoopuwKavel.nl?

Grond is een erg kostbaar bezit. Daardoor is het van groot belang om er bij de aan- en verkoop van zorgvuldig mee om te gaan. VerkoopuwKavel.nl heeft haar dienstverlening er op ingericht om een ieder van haar klanten zoveel mogelijk te ontzorgen. Dit doen wij door het geven van advies en begeleiding gedurende het hele proces, het werken met vaste partijen en het op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen die spelen in de regio. Zo is iedere klant van VerkoopuwKavel.nl er van verzekerd dat hun stukje grond in goede handen is. U leest hier meer over deze unieke werkwijze die door veel van onze klanten al jaren zeer wordt gewaardeerd.

Heeft u na het lezen interesse gekregen in deze kansrijke landbouwgrond in Herkingen? Neem dan gerust contact met ons op en wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Baard / Wjelsryp 1

Friesland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 500 m2
  • Prijs per m2 € 13,00 per m2
Bekijk kavel

Roosendaal 5

Noord-Brabant


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 554 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel

Terneuzen 21

Zeeland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 1000 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel