U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Ten zuiden van de Randstad ligt in Zuid-Holland de stad Dordrecht. Dordrecht maakt onderdeel uit van de gelijknamige gemeente en kent een geschiedenis die terugloopt tot ver in de Middeleeuwen. Wegens de strategische ligging ten opzichte van de Maas is “Dordt”, zoals de bewoners het zelf noemen, uitgegroeid tot een belangrijk economisch gebied in Zuid-Holland. Tegenwoordig telt Dordrecht zo’n 120.000 inwoners en dat aantal groeit nog altijd. De vraag naar woningen en beschikbare ruimte is dan ook erg groot. VerkoopuwKavel.nl biedt nu een kavel kansrijke landbouwgrond in Dordrecht aan.

Waarom is deze kavel kansrijk?

De door VerkoopuwKavel.nl aangeboden kavel landbouwgrond is zo’n 350 m2 groot en ligt aan de Oudendijk. Deze weg loopt ten zuid-oosten van de stad langs een industrieterrein. Net als de grote vraag naar woningen is er ook een grote vraag naar beschikbare ruimte om dit industriegebied te laten groeien. Wellicht veranderd dit perceel op korte termijn wel naar de bestemming industrie. Hetgeen een grote invloed kan hebben op de prijs van de grond.

Niet alleen de vraag naar beschikbare ruimte maakt deze kavel kansrijk. Ook de ligging ten opzichte van het industriegebied is erg gunstig. Daar komt nog eens bij dat door deze ligging de kavel direct goed is aan te sluiten op de reeds bestaande infrastructuur. De kavel heeft hierdoor een groot voordeel op andere minder gunstig gelegen stukken grond.

Grond is waardevast en een goede manier om uw vermogen te spreiden. De ligging en vraag naar geschikte kavels kan er daarnaast nog eens voor zorgen dat er op de grond ook een mooi rendement kan worden gemaakt.

Waarom VerkoopuwKavel.nl?

VerkoopuwKavel.nl is sinds een aantal jaar de dienstverlener met betrekking tot de aan- en verkoop van alle soorten grond. Met al onze ervaring proberen wij iedere dag onze dienstverlening zoveel mogelijk naar de wensen van de klant in te richten. Bij de ene klant is dit begeleiding van begin tot eind, terwijl een ander juist een hoop zelf wilt regelen. Wij noemen onze dienstverlening daarom ook wel ontzorgen. Het is ons doel om voor onze klanten zoveel mogelijk uit handen te nemen. Hierdoor bent u er bij VerkoopuwKavel.nl altijd zeker van dat uw aan- of verkoop in goede handen. Lees hier meer over onze unieke werkwijze.

Meer interesse over deze kansrijke kavel landbouwgrond in Dordrecht? Neem dan gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Oosterwolde 3

Friesland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 500 m2
  • Prijs per m2 € 22,50 per m2
Bekijk kavel

Hoogezand 12

Groningen


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 1000 m2
  • Prijs per m2 € 19,00 per m2
Bekijk kavel

Oss 7

Noord-Brabant


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 300 m2
  • Prijs per m2 € 49,00 per m2
Bekijk kavel