U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Rhoon valt onder de gemeente Albrandswaard en ligt in de provincie Zuid-Holland net onder Rotterdam. Het wordt door de A15 gescheiden van de Rotterdamse Havens en aan de zuidkant vormt de rivier de Oude Maas een natuurlijke dorpsgrens. Ook via verschillende N-wegen is het dorp goed bereikbaar en staat het in goede verbinding met de dorpen en steden in de regio.

Waarom dit perceel in Rhoon?

Het stuk landbouwgrond van 250 M2 is gelegen aan de Essendijk aan de oostkant van het dorp. Het ligt tussen de twee woonkernen van Rhoon en Barendrecht in. De gemeente Albrandswaard wil de komende jaren inzetten op een betere leefomgeving voor de bewoners en voornamelijk inzetten op recreatie in de regio. In de loop der jaren zijn er al veel woningen en bedrijven bij gebouwd, nu wordt het voor de plaats tijd om bijvoorbeeld wandelaars, fietser, skaters en sporters tegemoet te komen. Dit beschrijft zij in haar structuurvisie.

Doordat Rhoon in de komende jaren meer toeristen naar zich toe wil trekken, is er ook de ruimte nodig om deze mensen te faciliteren en onder te brengen. Bestemmingsplannen voor landbouwgrond kunnen hierdoor wijzigen. Een investering in een kavel in deze regio is dan ook kansrijk en tevens waardevast. Het biedt meer zekerheid voor de toekomst dan een investering in bijvoorbeeld de aandelenmarkt.

Meer weten over deze kavel?

Wij hanteren een unieke werkwijze waarbij wij het gehele proces op ons nemen en u als klant proberen zoveel mogelijk te ontzorgen. Bij dit ontzorgen kunt u denken aan het onderhouden van contact met betrokken instanties en partijen en het regelen van het papierwerk. Heeft u interesse gekregen in deze kansrijke kavel in Rhoon? Neem dan gerust contact met ons op en ontdek meer over de mogelijkheden.

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Bergum 3

Friesland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 50 m2
  • Prijs per m2 € 17,50 per m2
Bekijk kavel

Dubbeldam 6

Zuid-Holland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 250 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel

Didam 6

Gelderland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 200 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel