U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Onder de rook van Dordrecht lag vroeger het plaatsje Dubbeldam. In de jaren ’70 is Dubbeldam echter opgeslokt door het alsmaar groeiende Dordrecht en vormt het sindsdien een wijk binnen de stad en gemeente Dordrecht. Tegenwoordig vormt Dubbeldam dan ook nog een landelijke en rustige wijk met tal van voorzieningen, zoals een zwembad, meerdere sportverenigingen en diverse winkels. VerkoopuwKavel.nl biedt nu een perceel interessante landbouwgrond in Dordrecht aan. De grond is gelegen aan de Zuidendijk in het zuiden van Dordrecht en kent een oppervlakte van zo’n 400 m2.

Wat maakt deze grond zo interessant?

Dordrecht is al jaren een gewilde woonbestemming voor mensen die de drukte van een grote stad als Rotterdam willen ontvluchten maar toch nabij alle voorzieningen willen wonen. Hierdoor is Dubbeldam als onderdeel van Dordrecht de laatste jaren flink in ontwikkeling. Goed gelegen grond in deze regio kan dan ook een zeer interessante optie zijn voor het spreiden van vermogen.

De door VerkoopuwKavel.nl aangeboden grond is zeer gunstig gelegen ten opzichte van de bestaande bebouwing. Hierdoor is het een goede kanshebber om uiteindelijk zelf bebouwd te gaan worden. De verwachting is namelijk dat de ontwikkeling van Dordrecht de komende jaren nog zal doorzetten. De ligging maakt het daarom een goede kanshebber op een eventuele bestemmingswijziging en daarmee ook een mooi rendement in de toekomst.

Grond kopen bij VerkoopuwKavel.nl

Grond is een kostbaar bezit. Het is daarom van groot belang er bij de aan- en verkoop zorgvuldig mee om te gaan. VerkoopuwKavel.nl heeft haar dienstverlening er dan ook op ingericht om een ieder van haar klanten zoveel mogelijk te ontzorgen. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat de aan- of verkoop van uw stukje grond in goede handen is. Wij staan een ieder van onze klanten bij met daad en advies en begeleiden u indien gewenst gedurende het hele proces. Daarnaast werken wij vrijwel altijd samen met vaste en door ons vertrouwde partijen.

Interesse gekregen in onze dienstverlening of deze interessante landbouwgrond in Dordrecht? Lees hier dan verder over onze unieke werkwijze of neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Bergum 3

Friesland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 50 m2
  • Prijs per m2 € 17,50 per m2
Bekijk kavel

Dubbeldam 6

Zuid-Holland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 250 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel

Didam 6

Gelderland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 200 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel