U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Ten zuidwesten van Rotterdam ligt op het eiland IJsselmonde het dorpje Rhoon. Het dorp telt zo’n 9000 inwoners en maakt onderdeel uit van de gemeente Albrandswaard. Waar Rhoon oorspronkelijk een echt dijkdorp was daar is het de laatste decennia flink gegroeid met nieuwe bebouwing. Een ontwikkeling die vooral te maken heeft met het grote aantal forensen vanuit Rotterdam en de Rotterdamse havens. Desondanks is Rhoon nog steeds een rustig en relatief landelijk plaatsje waar veel mensen komen die rustig maar toch in de nabijheid van de stad willen wonen. VerkoopuwKavel.nl biedt nu een perceel agrarische grond met kansen in Rhoon aan.

Wat maakt dit perceel kansrijk?

De ontwikkeling van mensen die de drukte van de stad wat meer achter zich willen laten, zien we in heel Nederland. De verwachting is dan ook dat deze trend de komende jaren nog zal aanhouden. Rhoon is daardoor dan ook een goed voorbeeld van een forensenstad. Het dorp wordt bijvoorbeeld op meerdere manieren ontsloten. Onder meer door een metrostation, de A15 en de N492. Hierdoor is het een ideale plaats voor forensen. De verwachting is dan ook dat Rhoon de komende jaren verder zal moeten uitbreiden. Dit biedt kansen op alle vrijliggende grond in en rondom het dorp.

Het door ons aangeboden perceel landbouwgrond is gelegen aan de Essendijk en heeft een oppervlakte van zo’n 2000 m2. De Essendijk is een weg die langs de bebouwing vanuit het dorp richting het naastgelegen Barendrecht loopt. Door deze ligging is de grond een goede kanshebber op een eventuele bestemmingswijziging in de toekomst. Het geen kansen biedt op een mooi rendement.

Waarom grond kopen bij VerkoopuwKavel.nl?

VerkoopuwKavel.nl is de specialist bij de aan- en verkoop van alle soorten grond. Aan de hand van onze jarenlange ervaring proberen wij een ieder van onze klanten van een dienstverlening op maat te voorzien. Deze dienstverlening staat vooral in het teken van ontzorgen. Hierbij kunt u denken aan advies en begeleiding gedurende het hele proces, het werken met vaste partijen en het continue inwinnen van informatie over ontwikkelingen in de regio. Hierdoor bent u als klant er altijd van verzekerd dat uw stukje grond in goede handen is. Over onze unieke werkwijze kunt u hier meer lezen.

Interesse gekregen in deze agrarische grond met kansen in Rhoon? Neem dan gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Houten 3

Utrecht


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 500 m2
  • Prijs per m2 € 70,00 per m2
Bekijk kavel

Houten 2

Utrecht


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 1000 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel

Waalwijk 1

Noord-Brabant


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 150 m2
  • Prijs per m2 € 65,00 per m2
Bekijk kavel