U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Investeren in een landbouwkavel

Voor iedereen die op zoek is naar een waardevaste investering, zijn landbouwkavels een zeer aantrekkelijke optie. Het kopen van een perceel brengt namelijk een aantal interessante voordelen met zich mee. De belangrijkste hiervan is dat u helemaal zelf kunt bepalen waar u uiteindelijk voor gaat. Er zijn namelijk kavels waarbij u binnen korte tijd op rendement kunt rekenen. Bij andere stukken grond kan dit langer duren. Het ligt er dus maar net aan waar u naar op zoek bent. Wilt u snel geld verdienen of een spaarpotje opbouwen voor uw kleinkinderen? Vooral in het laatste geval is deze landbouwgrond in ’s-Gravendeel zeer aantrekkelijk.

Wat u moet weten over ’s-Gravendeel

’s-Gravendeel is een voormalige gemeente in de provincie Zuid-Holland. De plaats telt momenteel zo’n 8.900 inwoners en dit aantal is in de afgelopen jaren vrijwel niet veranderd. Dat is dan ook de reden dat dit misschien niet de beste keuze is als u graag op de korte termijn wilt profiteren van uw investering. Op de lange termijn valt er echter veel te zeggen voor deze aankoop. Daar vertellen we u hieronder graag meer over.

Eén van de dingen die deze landbouwgrond zo aantrekkelijk maakt, is het feit dat het naburige perceel aan de oostkant door de provincie al is aangewezen als mogelijke uitbreidingslocatie. Men ziet deze omgeving als de ideale plek voor een nieuwe woonwijk. Dit komt mede door de gunstige ligging ten opzichte van de bestaande kern van ’s-Gravendeel. Ook de goede bereikbaarheid middels de provinciale weg N217 speelt een rol. Volgens de plannen worden hier in de komende jaren zo’n 150 tot 250 nieuwe woningen gebouwd.

Grijp uw kans

Al met al biedt deze landbouwgrond in ‘s-Gravendeel een hoop mogelijkheden. Interesse? Neem dan snel contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over wat we voor u kunnen betekenen!

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Oosterwolde 3

Friesland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 500 m2
  • Prijs per m2 € 22,50 per m2
Bekijk kavel

Hoogezand 12

Groningen


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 1000 m2
  • Prijs per m2 € 19,00 per m2
Bekijk kavel

Oss 7

Noord-Brabant


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 300 m2
  • Prijs per m2 € 49,00 per m2
Bekijk kavel