U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

In het noorden van het Zeeuwse eiland Noord-Beveland ligt het gezellig en pittoreske dorpje Colijnsplaat. Sinds een aantal jaar maakt dit dorp onderdeel uit van de gemeente Kortgene. Colijnsplaat huisde in 2020 zo’n 1600 inwoners en kent daarnaast een eigen vissers- en jachthaven. Het dorp is daardoor erg geliefd onder toeristen die zomers de Zeeuwse kust komen opzoeken. VerkoopuwKavel.nl biedt nu een kavel grond aan in de gemeente Kortgene. De ligging van het perceel agrarische grond nabij Colijnsplaat maakt het erg interessant en kansrijk voor de toekomst.

De door VerkoopuwKavel.nl aangeboden grond

Het door VerkoopuwKavel.nl aangeboden perceel agrarische grond nabij Colijnsplaat is gelegen aan de Molenweg ten oosten van het dorp. Het perceel is zo’n 250 m2 groot en ligt aan een doorgaande weg waar diverse boeren- en andere bedrijven zijn gelegen. Interesse voor de grond in de toekomst zou dan ook onder meer van uit die hoek kunnen komen.

Daarnaast zou eventuele interesse ook uit de toeristische sector kunnen komen. Nationale en internationale toeristen weten de laatste jaren steeds vaker de Zeeuwse kust te vinden. Het is daardoor niet ondenkbaar dat in de regio van Colijnsplaat meerdere onderkomens zoals hotels of huisjesparken voor toeristen gerealiseerd zullen worden. De ligging van Colijnsplaat nabij de N256 zorgt er daarnaast voor dat toeristen snel het eiland en de regio kunnen verkennen.

De werkwijze van VerkoopuwKavel.nl

De werkwijze van VerkoopuwKavel.nl staat in het teken van het ontzorgen van de klant. Dit doen wij door onze klanten gedurende het hele aan- en verkooptraject van intensieve begeleiding en adviezen te voorzien. Daarnaast werken wij veel samen met vaste partijen en zijn wij altijd op de hoogte van ontwikkelingen in de regio. Klanten van VerkoopuwKavel.nl zijn er daardoor van verzekerd dat de aan- of verkoop van hun stukje grond in goede handen is. Meer informatie over deze unieke werkwijze leest u hier.

Heeft u na het lezen interesse gekregen in dit interessante perceel agrarische grond nabij Colijnsplaat? Neem dan gerust contact op met VerkoopuwKavel.nl en wij vertellen u graag meer over de verschillende mogelijkheden.

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Rijpwetering 1

Zuid-Holland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 6932 m2
  • Prijs per m2 € 12,50 per m2
Bekijk kavel

Bergum 3

Friesland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 50 m2
  • Prijs per m2 € 17,50 per m2
Bekijk kavel

Dubbeldam 6

Zuid-Holland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 250 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel