U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

In de Kop van Overijssel ligt de stad Steenwijk. Een stad met zo’n 17.000 inwoners en de grootste stad van de gemeente Steenwijkerland. Steenwijk is de laatste jaren flink in ontwikkeling. Door de gunstige ligging ten opzichte van meerdere verkeersaders is de stad geliefd bij mensen die landelijk en toch op korte tijd van grotere stadscentra willen wonen. De stad ligt bijvoorbeeld zeer gunstig aan de A32, N333 en N334. Daarnaast kent Steenwijk ook een eigen trein- en busstation. Door de ligging van de stad is deze de laatste jaren dan ook erg in trek. VerkoopuwKavel.nl biedt nu diverse percelen kansrijke landbouwgrond in Steenwijk aan.

Waarom is de grond kansrijk?

De diverse percelen landbouwgrond zijn gelegen aan de Goorsteeg en beschikbaar vanaf 250 m2. De ligging is direct de grootste reden dat de grond kansrijk is op een mooi rendement in de toekomst. De Goorsteeg is namelijk ingesloten door de reeds bestaande bebouwing van Steenwijk. Hierdoor is de grond bij een eventuele uitbreiding van de stad een goede kanshebber om bebouwd te worden. Dat er in de nabije jaren gebouwd zal moeten worden in Steenwijk is zeer logisch. Zo is de krapte op de woningmarkt ook hier duidelijk merkbaar. Daarnaast zorgt de ligging er tevens voor dat de percelen eenvoudig zijn aan te sluiten op de reeds bestaande infrastructuur. Het geen voordelen biedt bij het ontwikkelen van bebouwing op de grond.

Het is dan ook vooral de ligging die de percelen een goede kanshebber maken op een eventuele bestemmingswijziging en daarmee mooi rendement voor de toekomst.

Grond kopen bij VerkoopuwKavel.nl

VerkoopuwKavel.nl is gespecialiseerd in dienstverlening bij de aan- en verkoop van vrijwel alle soorten grond. Met onze dienstverlening proberen wij al onze klanten zo veel mogelijk te ontzorgen. Dit doen wij door voor een ieder van hen zoveel mogelijk randzaken uit handen te nemen en tevens van adviezen en begeleiding te voorzien. Klanten van VerkoopuwKavel.nl zijn er dan ook van verzekerd dat de aan- of verkoop van hun grond in goede handen is. Meer informatie over onze unieke werkwijze leest u hier.

Interesse gekregen in deze kansrijke landbouwgrond in Steenwijk? Neem dan gerust contact op met VerkoopuwKavel.nl en wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Rijpwetering 1

Zuid-Holland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 6932 m2
  • Prijs per m2 € 12,50 per m2
Bekijk kavel

Bergum 3

Friesland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 50 m2
  • Prijs per m2 € 17,50 per m2
Bekijk kavel

Dubbeldam 6

Zuid-Holland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 250 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel