U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

In het noord-oosten van de provincie Overijssel ligt de stad Hardenberg. De stad maakt onderdeel uit van de gelijknamige gemeente en telt een kleine 20.000 inwoners. De stad is gelegen op een zeer strategische plek langs de Overijsselse Vecht waardoor deze een lange historie kent. In en rondom Hardenberg zijn dan ook meerdere voorwerpen gevonden die er op wijzen dat ver voor onze jaartelling hier al mensen in een gemeenschap leefden. Op deze historische plek biedt VerkoopuwKavel.nl nu twee percelen kansrijke landbouwgrond in Hardenberg aan. De kavels kennen een oppervlakte van zo’n 400 en 500 m2 en zijn gelegen aan de Plaggemarsweg.

De Plaggemarsweg loopt iets ten noorden van de stad en ligt nabij reeds bestaande nieuwbouwwijken. Zulke wijken zullen de komende decennia ook hier in de buurt moeten blijven verschijnen. Het grote tekort aan geschikte grond en woningen is namelijk niet alleen een probleem van de Randstad. Ook hier in het oosten van het land zijn deze problemen duidelijk merkbaar.

Daarnaast is erg interessant dat grond van zichzelf waardevast is en het rendement op goed gelegen grond enorm kan zijn. Deze twee kavels aan de Plaggemarsweg zouden daarom een mooie en relatief veilige manier zijn om het vermogen te spreiden.

Grond kopen bij VerkoopuwKavel.nl?

VerkoopuwKavel.nl is sinds een aantal jaar de specialist bij de aan- en verkoop van alle soorten grond. Door de jaren heen hebben wij een zeer divers klantenbestand kennis laten maken met onze unieke werkwijze. Deze staat in het teken van het ontzorgen van de klant. Onze dienstverlening bestaat onder meer uit het geven van advies en begeleiding gedurende het hele aan- en verkooptraject en het werken met vaste en vertrouwde partijen. Daarnaast proberen wij zoveel mogelijk op de hoogte te zijn van alle ontwikkelingen in het gebied waar de grond is gelegen. Hierdoor bent u er als klant van verzekerd dat de aan- of verkoop van uw perceel in goede handen is. U leest hier meer over onze unieke werkwijze.

Heeft u na het lezen van dit artikel vragen gekregen over deze kansrijke landbouwgrond in Hardenberg? Neem dan gerust contact met ons op en wij beantwoorden uw vragen graag.

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Roosendaal 5

Noord-Brabant


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 554 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel

Zwolle 4

Overijssel


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 500 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel

Terneuzen 21

Zeeland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 1000 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel