U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

In het mooie Zwolle biedt VerkoopuwKavel.nl nu een viertal erg interessante stukjes agrarische grond aan. De percelen hebben op het moment van schrijven nog de bestemming landbouwgrond maar zijn zeer interessant en kansrijk naar de toekomst toe. De percelen zijn naast elkaar gelegen en hebben ieder een oppervlakte van zo’n 250 m2. In totaal biedt VerkoopuwKavel.nl daarmee zo’n  1000 m2 interessante agrarische grond in Zwolle aan.

Wat maakt deze grond interessant?

Bij het spreiden van vermogen wordt niet altijd aan het kopen van een stukje grond gedacht. Toch is dit een zeer interessante manier om het vermogen te spreiden. Grond is van zichzelf namelijk waardevast en het rendement op een goed gelegen stuk grond kan enorm zijn.

VerkoopuwKavel.nl biedt nu percelen agrarische grond aan. De grond heeft op dit moment nog een bestemming tot landbouwgrond, maar is naar de toekomst toe een kanshebber voor een eventuele bestemmingswijziging. Ook in de regio Zwolle is men namelijk druk op zoek naar geschikte en beschikbare ruimte om te bouwen.

De ligging ten opzichte van de bestaande bebouwing en de vraag naar beschikbare ruimte voor woningen en bedrijfsruimtes maken het niet ondenkbaar dat in de toekomst beide percelen een bestemmingswijziging zullen ondergaan. Zo is de grond door de ligging goed aan te sluiten op de bestaande infrastructuur. Een wijziging van bestemming zal naar alle waarschijnlijkheid dan ook tot een aanzienlijk rendement kunnen leiden.

Waarom grond kopen bij VerkoopuwKavel.nl?

Grond is een kostbaar bezit. Het is daarom van groot belang er bij de aan- en verkoop van zo zorgvuldig mogelijk mee om te gaan. VerkoopuwKavel.nl haar dienstverlening is er daarom op ingericht om u als klant bij de aan- en verkoop zoveel mogelijk te ontzorgen. Hiermee proberen wij voor u zoveel mogelijk zaken uit handen te nemen. Daardoor bent u er van verzekerd dat uw kostbare grond in goede handen is. Meer informatie over onze unieke werkwijze leest u hier.

Interesse gekregen in deze interessante agrarische grond in Zwolle? Voor meer informatie en vragen kunt u contact opnemen met Verkoopuwkavel.nl. Wij staan u graag te woord.

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Roosendaal 5

Noord-Brabant


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 554 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel

Zwolle 4

Overijssel


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 500 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel

Terneuzen 21

Zeeland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 1000 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel