U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Bij de naam Hellendoorn denkt iedereen natuurlijk meteen aan het Avonturenpark Hellendoorn, maar de plaats is meer dan alleen dat. Veel mensen komen er ook graag door de mooie natuur en de rust die je in de buurt kunt vinden. Vooral de Sallandse Heuvelrug, wat grenst aan de plaats, is erg populair. Het toerisme is voor Hellendoorn en de omgeving zeker een belangrijke factor voor de economie. Dat is ook te zien aan de vele campings en vakantieparken die in de buurt te vinden zijn.

Waarom deze kavel in Hellendoorn?

De kavel van 250 m² landbouwgrond is gelegen aan de Lochtersweg te Nijverdal (gemeente Hellendoorn). Het perceel ligt ingesloten tussen een woonwijk, een N-weg en een industrieterrein. Mocht de gemeente ervoor kiezen om de woonwijk of het industrieterrein uit te breiden, dan ligt deze kavel op een zeer gunstige plek. Tevens is het goed bereikbaar door de ligging vlak naast de N-35 en de N-347. Deze staan in een goede verbinding met de snelwegen A1 en A35.

Investeren in stukken grond is relatief veilig doordat grond waardevast is. Dit maakt hierin investeren dan ook aantrekkelijker dan het aanschaffen van aandelen, waar veel meer risico’s aan verbonden zijn. Bestemmingsplannen van grond kunnen namelijk in de toekomst wijzigen doordat de gemeente grond nodig heeft voor de woningbouw of bedrijventerreinen. Ligt de kavel net als deze vlakbij een woonkern of industrieterrein, dan is dat dus zeer gunstig.

Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Wij hanteren een unieke werkwijze waarbij het ons doel is om u in de aankoop van uw gronden zoveel mogelijk te ontzorgen. Verkoopuwkavel.nl staat bekend om de eerlijke en open manier van werken. Wij adviseren of het het beste is om uw stuk (landbouw)grond nog een aantal jaar aan te houden of juist te verkopen voor realistische prijs. Er wordt dan ook samengewerkt met verschillende partijen om de beste dienstverlening te kunnen leveren.  Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen neem dan voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Houten 3

Utrecht


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 500 m2
  • Prijs per m2 € 70,00 per m2
Bekijk kavel

Houten 2

Utrecht


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 1000 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel

Waalwijk 1

Noord-Brabant


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 150 m2
  • Prijs per m2 € 65,00 per m2
Bekijk kavel