U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Investeren in Amsterdamse landbouwgrond

Perceel beschikbaar van 2165m2 of vanaf 500m2.

We horen het bijna dagelijks op het nieuws: Nederland wordt steeds voller. En dat heeft natuurlijk een enorme impact op de woningvoorraad. Vooral in de Randstad wordt het tekort steeds groter en dan met name in de hoofdstad. Het aantal inwoners van Amsterdam is in de afgelopen 10 jaar met bijna 15% gestegen. Dat is een toename van ruim 150.000 mensen. En zijn dus dringend meer huizen nodig. Zo veel zelfs dat projectontwikkelaars steeds vaker buiten de ring gaan kijken. En dat is wat dit perceel zo aantrekkelijk maakt. Interesse? Lees dan gauw verder.

Een perceel aan de Liergouw in Amsterdam

Hier vertellen we u kort iets meer over wat deze kavel nu eigenlijk zo aantrekkelijk maakt. De grond ligt net voorbij de A10, in het landelijke gebied tussen Ransdorp en Durgerdam. Dat betekent dat zowel het centrum als de omliggende infrastructuur zeer goed bereikbaar zijn. Ook het up-and-coming Oostelijk Havengebied ligt om de hoek, wat dit een aantrekkelijke omgeving maakt voor starters.

En dat is nog niet alles. Het feit dat dit een natuurrijke omgeving is, maakt het de ideale uitvalsbasis voor de duizenden mensen die hun brood verdienen in de grote stad. Voor iedereen die na een lange, drukke werkdag wilt genieten van een wijntje op het rustige platteland, bestaat er eigenlijk geen betere locatie.

Toekomstplannen voor Amsterdam

De gemeente Amsterdam is al een tijdje bezig met het onderzoeken van uitbreidingsmogelijkheden in de buitengebieden. Zo wordt er gedacht aan het verkopen van kavels aan particulieren, zodat mensen zelf hun droomhuis kunnen bouwen. Ook zijn er plannen voor het bouwen van nieuwe woonwijken. Hoe dan ook, het zal niet lang duren voordat ook deze grond de nodige aandacht zal trekken. En daar kunt u als grondbezitter perfect van profiteren.

Vragen?

Heeft u vragen over dit perceel of wilt u meer weten over uw mogelijkheden? Neem dan gerust eens contact met ons op. We helpen u graag verder!

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Oosterwolde 3

Friesland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 500 m2
  • Prijs per m2 € 22,50 per m2
Bekijk kavel

Hoogezand 12

Groningen


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 1000 m2
  • Prijs per m2 € 19,00 per m2
Bekijk kavel

Oss 7

Noord-Brabant


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 300 m2
  • Prijs per m2 € 49,00 per m2
Bekijk kavel