U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

In de Kop van Noord-Holland ligt het plaatsje Nieuwe Niedorp en telt ongeveer 3100 inwoners. Hoewel het dorp eerst onder de gemeente Niedorp viel, is het in 2012 met drie andere gemeenten gefuseerd tot de gemeente Hollands Kroon. Deze gemeente kenmerkt zich door zijn landelijkheid en zijn agrarische samenleving van zowel glastuinbouw, bollenteelt, veeteelt en landbouw.

De bereikbaarheid van dit perceel

De gemeente Hollands Kroon doet er alles aan om zijn gemeente goed bereikbaar te houden ten opzichte van de rest van het land, maar ook de dorpen onderling. Bereikbaarheid via de weg en via het water zijn twee van de sterkste kanten van de gemeente. Nieuwe Niedorp is over de weg goed bereikbaar via N-wegen als de N239, N241 en N242. Via deze wegen staat het dorp in verbinding met de A7 en staat het daardoor ook goed in verbinding met bijvoorbeeld de Randstad. In de omgevingsvisie van de gemeente Hollands Kroon staat beschreven dat zij in de toekomst gaan investeren om de bereikbaarheid in de goed te houden en daarnaast ook te verbeteren.

Een interessant stuk landbouwgrond

Het perceel ligt net buiten de bebouwde kom van het gebied. Door de groeiende werkgelegenheid in de regio van Nieuwe Niedorp zal er ook in een groeiend woningaanbod moeten worden voorzien. De verwachting is dat het aantal inwoners in de gehele gemeente tot 2030 zal stijgen tot ongeveer 55.000. De gemeente zal vanuit de bestaande woonkernen het woningaanbod uitbreiden. Het betreffende perceel ligt aan de Leijerdijk net buiten de woonkern van Nieuwe Niedorp en dat maakt dat dit perceel kansen biedt.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op!

Wij hanteren een unieke werkwijze waarbij het ons doel is om u in de aankoop van uw gronden zoveel mogelijk te ontzorgen. U bent bij ons verzekerd van specialistische begeleiding door ervaren aan- en verkopers van verschillende soorten grond. Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen neem dan voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Rijpwetering 1

Zuid-Holland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 6932 m2
  • Prijs per m2 € 12,50 per m2
Bekijk kavel

Bergum 3

Friesland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 50 m2
  • Prijs per m2 € 17,50 per m2
Bekijk kavel

Dubbeldam 6

Zuid-Holland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 250 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel