U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Er zullen vele plaatsen zijn in Nederland die meer inwoners hebben dan Medemblik en dorpen worden genoemd, waar Medemblik juist een stad is. Dit komt doordat zij in de 13e door graaf Floris V stadsrechten heeft gekregen. De Noord-Hollandse stad telt ongeveer 8500 inwoners en is vergeleken met het nabij gelegen Hoorn, maar een kleine plaats.

De potentie van deze kavel in Medemblik

Vlakbij Medemblik ligt de werklocatie Agriport A7. Het is een plek waar bedrijven in de glastuinbouw, datacenters, logistiek en agribusiness zich hebben gevestigd. Vooral de glastuinbouw en de logistieke sector zijn belangrijk voor economie in de regio West-Friesland. Steeds meer terreinen als Agriport A7 ontwikkelen zich hier en breiden uit, omdat bedrijven zich hier willen vestigen. Dit biedt kansen voor investeerders in kavels. De bestemmingsplannen voor percelen landbouwgrond kunnen in de toekomst namelijk wijzigen door dat er meer behoefte is aan ruimte voor industrie of wonen.

Het perceel van 253 m² landbouwgrond gelegen aan de Droge Wijmersweg te Medemblik. De kavel bevindt zich aan de zuidkant van de stad tussen twee woonkernen in. Het ligt praktisch aan het IJsselmeer en verder is het omringd door veel landbouwgrond. Er wordt ook veel ingezet om het toerisme in deze regio. Watersporten kunnen worden beoefend en omliggend aan het perceel zijn enkele vakantieparken te vinden. Dit biedt ook weer kansen als het toerisme in deze regio in de toekomst aantrekt.

Meer weten over deze kavel?

Wij hanteren een unieke werkwijze waarbij wij het gehele proces op ons nemen en u als klant proberen zoveel mogelijk te ontzorgen. Verkoopuwkavel.nl staat bekend om onze eerlijke en open manier van werken. Wij adviseren of het het beste is om uw stuk (landbouw)grond nog een aantal jaar aan te houden of juist te verkopen voor realistische prijs. Er wordt dan ook samengewerkt met verschillende partijen om de beste dienstverlening te kunnen leveren.Bij vragen of interesse neem dan vooral vrijblijvend contact met ons op.

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Rijpwetering 1

Zuid-Holland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 6932 m2
  • Prijs per m2 € 12,50 per m2
Bekijk kavel

Bergum 3

Friesland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 50 m2
  • Prijs per m2 € 17,50 per m2
Bekijk kavel

Dubbeldam 6

Zuid-Holland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 250 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel