U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

VerkoopuwKavel.nl biedt nu een perceel landbouwgrond met kansen in Haarlem aan. Deze kavel van 400m2 is gelegen aan de Westlaan in het noorden van Haarlem en grenst vrijwel tegen de bestaande bebouwing aan. Daarnaast ligt het perceel zeer gunstig ten opzichte van de bestaande infrastructuur. Hierdoor is de grond zeer kansrijk voor een mooi rendement in de toekomst. Goed gelegen grond in deze regio is daarnaast zeer waardevast en daarom een goede manier om uw vermogen te spreiden.

De interessante ligging van dit perceel

Vooral de ligging van het perceel maakt deze grond in Haarlem erg interessant. Zo ligt de grond ten eerste zeer gunstig ten opzichte van de bestaande infrastructuur en de bestaande woonwijken in Haarlem.  . Deze ligging zorgt ervoor dat de grond niet alleen in interessant is voor eventuele woningen maar ook dat andere partijen in de toekomst interesse kunnen tonen.

Naast deze zeer gunstige ligging is de vraag naar betaalbare woningen in Nederland in deze regio het grootst. De laatste jaren zijn betrokken instanties druk op zoek naar plekken waar woningen en kleine appartementencomplexen gebouwd kunnen worden. Dit perceel maakt onderdeel uit van een gebied dat daar uiteindelijk voor in aanmerking zou komen. De woningnood in Nederland biedt daarmee dus nog eens extra kansen op deze grond.

De grond is verder gelegen op korte afstand van dorpen als Velserbroek en Spaarndam terwijl er zich ook allerlei recreatiegebieden in de nabije omgeving bevinden. Het perceel is daardoor vanuit meerdere opzichten erg interessant en een goede kanshebber op een mooi rendement voor de toekomst.

Waarom VerkoopuwKavel.nl?

Grond is een kostbaar bezit. Het is daarom van het grootste belang dat er bij de aan- en verkoop van zorgvuldig wordt gehandeld. VerkoopuwKavel.nl heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd in alle facetten die komen kijken bij het kopen en verkopen van grond. Onze dienstverlening staat daarbij vooral in het teken van ‘ontzorgen’. Hiermee proberen wij zoveel mogelijk zaken voor een ieder van onze klanten uit handen te nemen en te zorgen voor professionele begeleiding van begin tot eind.

Interesse gekregen in deze landbouwgrond met kansen in Haarlem of onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op of lees hier meer over onze unieke werkwijze.

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Rijpwetering 1

Zuid-Holland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 6932 m2
  • Prijs per m2 € 12,50 per m2
Bekijk kavel

Bergum 3

Friesland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 50 m2
  • Prijs per m2 € 17,50 per m2
Bekijk kavel

Dubbeldam 6

Zuid-Holland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 250 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel