U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Grond is waardevast. Het is daarom een goede manier om vermogen te spreiden. Naast zijn waardevastheid kan grond ook een flink rendement opleveren. Bijvoorbeeld wanneer bestemmingsplannen wijzigen en een kavel in aanmerking komt voor bebouwing. VerkoopuwKavel.nl biedt nu een kavel van zo’n 500m2 aan in Assendelft. Een dorp onder de rook van Amsterdam en Zaandam. Assendelft is de laatste jaren erg in trek door zijn ligging ten opzichte van de grotere steden en door de landelijke omgeving. De aangeboden kavel is dan ook zeker landbouwgrond met kansen in Assendelft.

Waarom deze kavel landbouwgrond?

Assendelft is de laatste jaren flink gegroeid. De afgelopen jaren is er flink geïnvesteerd in het dorp en is het aantal woningen flink toegenomen door een nieuwbouw. Toch is de vraag naar woningen in de regio nog steeds groeiende. Door de ligging ten opzichte van Amsterdam, Haarlem en Zaandam is het mogelijk om landelijk te wonen en toch snel in een groot stadscentrum te staan.

De door ons aangeboden kavel is gunstig gelegen ten opzichte van de reeds bestaande bebouwing. Deze is daarom goed te ontsluiten en zou daarom snel in aanmerking kunnen komen als grond met bestemming bebouwing. Hetgeen een mooi rendement kan opleveren voor de toekomst.

Waarom VerkoopuwKavel.nl?

VerkoopuwKavel.nl is dé dienstverlener bij de aan- en verkoop van alle soorten grond. Zo ook bij de aankoop van deze landbouwgrond met kansen in Assendelft. Onze dienstverlening is erop gericht u als klant zoveel mogelijk te ontzorgen. Zo loodsen wij u graag door het hele proces uw grondaankoop heen. Bijvoorbeeld door u te begeleiden en contact te onderhouden met alle betrokken partijen en instanties. Uw aankoop is bij ons daarom in goede handen! Wilt u meer weten over onze unieke werkwijze? Lees dan hier verder!

Interesse gekregen in deze landbouwgrond met kansen in Assendelft? Neem dan gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Oosterwolde 3

Friesland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 500 m2
  • Prijs per m2 € 22,50 per m2
Bekijk kavel

Hoogezand 12

Groningen


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 1000 m2
  • Prijs per m2 € 19,00 per m2
Bekijk kavel

Oss 7

Noord-Brabant


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 300 m2
  • Prijs per m2 € 49,00 per m2
Bekijk kavel