U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Vlakbij Zaandam, Amsterdam en Haarlem ligt het dorp Assendelft. Assendelft maakt onderdeel uit van de gemeente Zaanstad en telt zo’n 20.000 inwoners. Assendelft kent een lange historie. De laatste jaren is het dorp echter flink uitgebreid. Naast de oude stadskern is er ook een gloednieuwe vinex-wijk verschenen waar zo’n 15.000 mensen zijn komen te wonen. Zo is Assendelft erg geliefd onder mensen die graag de drukkere steden zoals Amsterdam en Zaandam willen ontvluchten en meer landelijk willen wonen. In het mooie Assendelft biedt VerkoopuwKavel.nl nu dit perceel kansrijke landbouwgrond van zo’n 249 M2 aan.

Wat maakt deze landbouwgrond kansrijk?

Grond is waardevast. Het rendement op goed gelegen grond kan daarnaast echter enorm zijn. Deze kavel kan zo maar eens onder die categorie vallen. Dit heeft te maken met de volgende facetten.

 • Assendelft ligt erg gunstig ten opzichte van grote steden. Hierdoor is de stad erg in trek bij mensen die dichtbij de stad maar toch landelijk willen wonen;
 • De ligging van deze kavel ten opzichte van de reeds bestaande bebouwing. Zo is de kavel door zijn ligging eenvoudig te bereiken en daarom een goede kanshebber om ooit voor bebouwing in aanmerking te komen;
 • De woningnood in Nederland, maar dan vooral het erg grote tekort aan bouwgrond en woningen in deze regio maakt dat iedere kavel onder de loep wordt genomen.

Onder meer deze punten maken deze kavel kansrijke landbouwgrond in Assendelft.

Waarom VerkoopuwKavel.nl?

VerkoopuwKavel.nl is de specialist bij de aan- en verkoop van alle soorten grond. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan met aan- en verkopen van verschillende soorten grond en voor verschillende klanten. Met die ervaring hebben wij onze dienstverlening er zo op ingericht dat wij u als klant zoveel mogelijk proberen te ontzorgen. Dit ontzorgen doen wij door voor onze klanten zoveel mogelijk uit handen te nemen. Bijvoorbeeld door contact te onderhouden met betrokken partijen en instanties maar ook door onze klanten zoveel mogelijk te begeleiden. Hierdoor bent u er van verzekerd dat de aan- of verkoop van uw stukje grond in goede handen is. Hier leest u meer over onze unieke werkwijze!

Interesse gekregen in deze kansrijke landbouwgrond in Assendelft? Neem voor meer informatie of voor het antwoord op uw vragen dan contact met ons op!

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Baard / Wjelsryp 1

Friesland


 • Bestemming Landbouwgrond
 • Oppervlakte 500 m2
 • Prijs per m2 € 13,00 per m2
Bekijk kavel

Roosendaal 5

Noord-Brabant


 • Bestemming Landbouwgrond
 • Oppervlakte 554 m2
 • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel

Terneuzen 21

Zeeland


 • Bestemming Landbouwgrond
 • Oppervlakte 1000 m2
 • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel