U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Naast een steeds drukker wordend stadscentrum beschikt de gemeente Amsterdam ook over een ruim buitengebied. In tegenstelling met wat mensen denken ligt aan het oosten van de stad een wijd landelijk gebied met dorpen zoals Ransdorp, Durgerdam en Holysloot. In dit buitengebied biedt VerkoopuwKavel.nl nu een groot perceel landbouwgrond aan. De kavel is een wijd stuk landbouwgrond in Amsterdam van 150m2 en is gelegen aan het binnenwater van de Nieuwe Gouw.

Wat maakt deze landbouwgrond in Amsterdam kansrijk?

De gemeente Amsterdam is al jaren wanhopig op zoek naar stukken grond om aan de vraag naar woningen te kunnen voldoen. De afgelopen decennia zien we dan ook dat het bebouwde stedelijk gebied van de stad zich steeds verder uitbreidt in vrijwel alle nog mogelijk richtingen. Dit biedt kansen op vrij gelegen percelen binnen het grondgebied van de gemeente Amsterdam.

De grondprijzen vertonen de afgelopen jaren een continue stijgende lijn. Daarnaast is grond waardevast en een goede manier om uw vermogen te spreiden. Het rendement op goed gelegen grond kan bij een bestemmingswijziging dan ook erg hoog zijn.

Waarom grond kopen via VerkoopuwKavel.nl?

VerkoopuwKavel.nl is al jaren een begrip bij de aan- en verkoop van alle soorten grond. Met onze jarenlange ervaring staan wij een groot aantal verschillende soorten klanten bij. Grote projectontwikkelaars, maar ook particulieren op zoek naar een manier om hun vermogen te spreiden of een stukje grond voor een droomhuis.

Onze dienstverlening is erop gericht om u als klant zoveel mogelijk te ontzorgen. Met dit ontzorgen doelen wij erop zoveel mogelijk randzaken voor u uit handen te nemen. Bijvoorbeeld het contact met betrokken instanties en verschillende partijen. Wij staan u vanaf het begin tot het eind van het proces graag bij! Lees hier verder over onze unieke werkwijze.

Interesse?

Interesse gekregen in deze landbouwgrond in Amsterdam? Neem dan gerust contact met ons op en hoor de mogelijkheden die deze kavel allemaal biedt.

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Bergum 3

Friesland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 50 m2
  • Prijs per m2 € 17,50 per m2
Bekijk kavel

Dubbeldam 6

Zuid-Holland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 250 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel

Didam 6

Gelderland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 200 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel