U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Er heerst al een paar jaar krapte op de Haarlemse huizenmarkt. En waarschijnlijk is de piek nog niet eens bereikt. Als de gemeente Haarlem de woningcrisis in de stad zelf en de plaatsen eromheen wil stoppen, zal zij dus flink wat woningen bij moeten bouwen de komende jaren. De stad is de laatste jaren gegroeid in populariteit en door de gunstige ligging tussen het strand en Amsterdam, willen veel mensen er wonen. Daarnaast is de infrastructuur in de regio goed geregeld en zijn er in het centrum van de stad alle faciliteiten te vinden die een mens nodig heeft.

De kansen van dit perceel in Haarlem

Het gaat hier om een stuk landbouwgrond van 200 M2 gelegen aan de Westlaan te Haarlem. Het bevindt zich tussen woonkernen van Haarlem en Velserbroek in aan de noordzijde van de stad. In de buurt van de kavel zijn sportvelden, meerdere begraafplaatsen en een recreatiegebied met een recreatieplas te vinden. Het is een gebied waar de gemeente Haarlem eventueel nieuwe woningen kan plaatsen, indien zij moet uitbreiden om aan de vraag naar woningen te voldoen. Ook is de economie van Haarlem al een aantal jaar aan het groeien. Meerdere bedrijven vestigen zich in de regio en daar is in de toekomst ook meer ruimte voor nodig. Aangezien dit stuk landbouwgrond aan de rand van de stad ligt en goed bereikbaar is, zou er in de toekomst gekozen kunnen worden om hier een bedrijventerrein te realiseren. Het bestemmingsplan is hier nog niet naar, maar grond wordt schaars en de ligging is gunstig!

Daarnaast is grond waardevast en daardoor heb je meer zekerheid met uw investering dan wanneer u zou beleggen in bijvoorbeeld aandelen.

Nog een interessante bijkomstigheid is dat deze eigenaar nog een perceel te koop heeft van 600 M2 in hetzelfde gebied. Bij afname van deze twee percelen is de prijs per M2 lager.

Interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Wij hanteren een unieke werkwijze waarbij wij het gehele proces op ons nemen en u als klant proberen zoveel mogelijk te ontzorgen. U bent bij ons verzekerd van specialistische begeleiding door ervaren aan- en verkopers van verschillende soorten grond.  vragen of interesse neem dan vooral vrijblijvend contact met ons op.

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Baard / Wjelsryp 1

Friesland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 500 m2
  • Prijs per m2 € 13,00 per m2
Bekijk kavel

Roosendaal 5

Noord-Brabant


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 554 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel

Terneuzen 21

Zeeland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 1000 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel