U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Duurzaamheid is een term die we tegenwoordig overal voorbij zien komen. In heel Nederland is men bezig om het land te verduurzamen. Bijna ieder nieuw project probeert aan de nieuwste eisen op het gebied van duurzaamheid te voldoen.

De gemeente Uitgeest heeft samen met enkele omliggende gemeenten de plannen opgepakt om het meest duurzame bedrijventerrein van Nederland te gaan ontwikkelen. Dit project moet komen te liggen langs de huidige A9 en aan de modernste vereisten op het gebied van duurzaamheid voldoen. Het terrein zal uiteindelijk de naam “De Verbinding” moeten gaan dragen.

VerkoopuwKavel.nl maakt het nu mogelijk om grond in Uitgeest te kopen waar dit project gerealiseerd zal moeten gaan worden. Een participatie die uiteindelijk een flink rendement kan gaan opleveren!

Wat maakt deze grond in Uitgeest zo kansrijk?

Wat deze grond gelegen langs de A9 zo kansrijk maakt is ten eerste natuurlijk het project “De Verbinding” dat hier moet worden gerealiseerd. Hierdoor zal de bestemming van de grond veranderen, hetgeen waarschijnlijk voor een waardestijging zal zorgen.

Daarnaast ligt de grond ook langs de geplande verbindingsweg A8-A9. Een project waar al jaren over wordt gesteggeld maar waar van het lijkt dat het er binnenkort toch echt gaat komen. Verder is de grond gunstig gelegen ten opzichte van grote steden als Amsterdam, Haarlem en Alkmaar en is het nieuw te realiseren project zeer goed te bereiken en te ontsluiten.

Waarom grond kopen via VerkoopuwKavel.nl?

Grond is een kostbaar bezit. Het is daarom van belang dat alle randzaken omtrent de aan- en verkoop van grond goed worden geregeld. VerkoopuwKavel.nl heeft haar dienstverlening hier op ingericht. Wij proberen u bij de aan- en verkoop van uw grond zoveel mogelijk te ontzorgen. Bijvoorbeeld door contact te onderhouden met de betrokken partijen en instanties en u te begeleiden van begin tot eind. Zo bent u als koper of verkoper ervan verzekerd dat alles omtrent uw kavel goed is geregeld.

Interesse gekregen in deze zeer interessante kavel in Uitgeest? Neem dan gerust contact met ons op of lees meer over onze unieke werkwijze!

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Bergum 3

Friesland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 50 m2
  • Prijs per m2 € 17,50 per m2
Bekijk kavel

Dubbeldam 6

Zuid-Holland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 250 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel

Didam 6

Gelderland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 200 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel