U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

In het fraaie Drechterland, specifiek gelegen aan 't Wuiver, biedt Verkoop uw Kavel een uitgestrekt perceel landbouwgrond van 2130m2 aan. Deze gemeente in Noord-Holland staat bekend om zijn vruchtbare grond en schilderachtige landschappen, wat het een aantrekkelijke locatie maakt voor diverse landbouwgerelateerde investeringen.

Waarom nu landbouwgrond in Drechterland kopen?

Deze aanzienlijke hoeveelheid grond vertegenwoordigt een uitstekende investeringskans voor diegenen die op zoek zijn naar een substantiële landbouwinvestering. Het grote formaat van dit perceel biedt veel flexibiliteit voor toekomstige ontwikkelingen en de mogelijkheid voor waardegroei over tijd.

Landbouwgrond staat bekend als een duurzame investering die stabiliteit biedt, zelfs tijdens economische schommelingen. Een investering in een groot en vruchtbaar perceel zoals dit in Drechterland is een strategische keuze, gezien de aanhoudende vraag naar landbouwproducten en het potentieel voor langdurige waardevermeerdering.

Waarom Verkoop uw Kavel?

Bij Verkoop uw Kavel zijn we toegewijd aan het bieden van een complete service gedurende het aankoopproces. Wij zorgen voor alle benodigde administratieve procedures en begeleiden u van begin tot eind, waarbij we streven naar een soepele en transparante ervaring.

Als u interesse heeft in dit royale landbouwperceel aan 't Wuiver in Drechterland, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen voor meer informatie. Ontdek hoe wij u kunnen assisteren bij het realiseren van een succesvolle landbouwinvestering.

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Oosterwolde 3

Friesland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 500 m2
  • Prijs per m2 € 22,50 per m2
Bekijk kavel

Hoogezand 12

Groningen


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 1000 m2
  • Prijs per m2 € 19,00 per m2
Bekijk kavel

Oss 7

Noord-Brabant


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 300 m2
  • Prijs per m2 € 49,00 per m2
Bekijk kavel