U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Helmond is een stad in de provincie Noord-Brabant en gelegen vlak naast Eindhoven. De stad is voornamelijk bekend door haar verleden in de metaal- en textielindustrie. Het maakt tevens deel uit van het stedelijk netwerk Brabantstad. Dit netwerk heeft als doel om Noord-Brabant nadrukkelijk op de Europese kaart te zetten als toonaangevende kennisregio.

De toekomst van deze kavel in Helmond

Het perceel is gelegen aan de Diepenbroek aan de westelijke rand van de stad aangrenzend aan het stadsdeel Brandevoort. Het ligt nabij een woonwijk, een treinstation en een klein industriegebied en is over de weg goed te bereiken via de N270 en de A270. De gemeente Helmond laat in haar structuurvisie zien dat zij het deel van de stad waar het perceel zich bevindt, als een gunstige locatie ziet om in de toekomst eventueel meer woningen te bouwen of de bedrijventerreinen uit te breiden. Dat het bestemmingsplan van dit perceel wijzigt is niet zeker, maar grond in de omgeving wordt in de toekomst schaarser.

Helmond heeft de afgelopen decennia een succesvolle transformatie ondergaan. Waar de economie van oudsher een industriële basis heeft, groeit zij nu door naar een veelzijdigere economie met groei in de zorg, detailhandel en zakelijke dienstverlening. Uiteraard blijft zij haar industriële karakter houden, met het verschil dat deze technisch hoogwaardiger is geworden. Door haar gunstige ligging naast Eindhoven profiteert Helmond ook mee van de economische groei van deze stad. Denk hierbij ook aan het samenwerkingsverband omtrent Brainport Eindhoven.

Contact

Wij hanteren een unieke werkwijze waarbij wij het gehele proces op ons nemen en u als klant proberen zoveel mogelijk te ontzorgen. Omdat grond een kostbaar bezit is, is het belangrijk dat er bij de aan- en verkoop zorgvuldig mee om wordt gegaan. Wij van VerkoopuwKavel.nl waarborgen dit door u advies en begeleiding te geven gedurende het gehele proces. Bij vragen of interesse neem dan vooral vrijblijvend contact met ons op.

 

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Bergum 3

Friesland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 50 m2
  • Prijs per m2 € 17,50 per m2
Bekijk kavel

Dubbeldam 6

Zuid-Holland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 250 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel

Didam 6

Gelderland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 200 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel