U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Etten-Leur is een gemeente en woonplaats in het westen van Brabant. De gemeente telt zo’n 45.000 inwoners en is een samenvoeging van de oudere lintdorpen Etten en Leur. In 2005 werd het hele centrum van de stad gerenoveerd waardoor het in een gezellige binnenstad met terrasjes is veranderd. Naast Etten-Leur liggen er op het grondgebied van de gemeente geen andere kernen.

VerkoopuwKavel.nl biedt via haar website nu een perceel landbouwgrond van zo’n 500 m2 aan. Het perceel is gelegen langs de Zevenbergseweg en ligt iets ten noorden van de bebouwde kern. Door deze ligging is de grond goed te ontsluiten met wegen waardoor het potentieel bebouwd zou kunnen worden.

Waarom nu deze landbouwgrond  in Etten-Leur kopen?

Grond is waardevast. Het rendement op goed gelegen grond kan echter enorm zijn. Bijvoorbeeld wanneer zich een wijziging in de bestemmingsplannen voordoet. De ligging van deze grond ten opzichte van de bebouwde kern van Etten-Leur is ronduit gunstig te noemen waardoor de kans op zulke wijzigingen aanwezig is.

Daarnaast is er in Nederland een groot tekort aan woningen. Dit is niet alleen een probleem van de Randstad maar van het hele land. Ook in Noord-Brabant is men doorlopend op zoek naar geschikte grond om allerlei soorten woningen te bouwen.

Dit woningtekort samen met de waardevastheid van grond maakt dat deze landbouwgrond in Etten-Leur op lange termijn mooi rendement kan opleveren.

Grond kopen via VerkoopuwKavel.nl

Grond is een duur en schaars goed. Daarom is het van belang dat u bij de aan- en verkoop ervan goed wordt bijgestaan. VerkoopuwKavel.nl beschikt over de jarenlange ervaring dit te doen. Met onze unieke werkwijze proberen wij onze klanten zoveel mogelijk te ontzorgen. Wij proberen voor u zoveel mogelijk randzaken uit handen te nemen. Bijvoorbeeld door samen te werken met vaste partijen en contact te onderhouden met de betrokken instanties. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat uw aan- of verkoop in goede handen is!

Lees hier meer over onze unieke werkwijze of neem bij interesse gerust contact met ons op!

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Rijpwetering 1

Zuid-Holland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 6932 m2
  • Prijs per m2 € 12,50 per m2
Bekijk kavel

Bergum 3

Friesland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 50 m2
  • Prijs per m2 € 17,50 per m2
Bekijk kavel

Dubbeldam 6

Zuid-Holland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 250 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel