U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

In het oosten van de provincie Noord-Brabant ligt de gemeente met de gelijknamige plaats Deurne. Deurne vormt de grootste plaats van de gemeente en is omringd door grotere steden als Eindhoven, Venlo en Roermond. Het is daardoor een geliefde plaats voor mensen die rustig en landelijk maar toch binnen korte afstand van de stad willen wonen. VerkoopuwKavel.nl biedt nu een perceel interessante en kansrijke agrarische grond aan in Deurne.

Wat maakt de grond interessant?

Grond is van zichzelf waardevast. Het is daardoor een goede en relatief veilige manier om vermogen te spreiden. VerkoopuwKavel.nl biedt nu een mooie kans op een kavel grond in Deurne aan. Het perceel is zo’n 255 m2 groot en gelegen aan het Knoflookpad. Een ligging die meerdere kansen voor de toekomst biedt.

Het Knoflookpad in Deurne is een gunstige ligging voor grond. Aan de weg zijn meerdere sportaccommodaties gelegen en de weg ligt daarnaast erg dicht tegen de bestaande bebouwing aan. Het is daarom niet ondenkbaar dat eventuele uitbreiding van Deurne in de toekomst in de buurt van deze weg zal zijn. Zo is de weg namelijk eenvoudig te ontsluiten wat grote voordelen biedt.

Dat Deurne in de toekomst zal moeten uitbreiden is daarnaast zeer waarschijnlijk. In heel Nederland neemt de vraag naar beschikbare ruimte om te bouwen toe. Zo ook in deze regio. De ligging van de grond en de vraag naar ruimte om te bouwen maken dit perceel dan ook een kanshebber op een mooi rendement in de toekomst.

Waarom VerkoopuwKavel.nl?

VerkoopuwKavel.nl heeft haar dienstverlening de laatste jaren ingericht op het compleet ontzorgen van de klant. Met dit ontzorgen proberen wij voor een ieder van onze klanten zoveel mogelijk uit handen te nemen. Bijvoorbeeld door advies en begeleiding gedurende het hele aan- en verkooptraject en door het samenwerken met vaste partijen. Hierdoor zijn onze klanten ervan verzekerd dat de aan- of verkoop van hun grond in goede en vertrouwde handen is. Grond is immers een kostbaar bezit en het is daarom van groot belang er zorgvuldig mee om te gaan. U leest hier meer over onze unieke werkwijze.

Interesse gekregen in deze kansrijke agrarische grond in Deurne? Neem dan gerust contact op met VerkoopuwKavel.nl en wij vertellen u meer over de mogelijkheden.

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Roosendaal 5

Noord-Brabant


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 554 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel

Zwolle 4

Overijssel


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 500 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel

Terneuzen 21

Zeeland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 1000 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel