U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Percelen beschikbaar van 1150m2 en 860m2.

In het westen van Noord-Brabant ligt de gemeente Roosendaal, met als grootste plaats de gelijknamige stad. Roosendaal is een stad met verschillende gezichten. Naast een lange geschiedenis die terug gaat tot diep in de middeleeuwen waardoor de stad een gezellig centrum kent, heeft Roosendaal ook een grote industrie. Dit is vooral te wijten aan de goede bereikbaarheid van de stad. Zo ligt de stad aan de HSL voor de trein van Amsterdam naar Parijs en is de stad middels de A17 en A58 goed te bereiken. VerkoopuwKavel.nl biedt nu twee percelen interessante landbouwgrond in de stad Roosendaal aan.

Waarom zijn de percelen interessant?

De twee door ons aangeboden percelen liggen op de grens van de stad Roosendaal en Nispen. Beide percelen zijn te bereiken via de Meirestraat en hebben een oppervlakte van 860 en 1.150 m2. Deze straat ligt in het noord-oosten van Roosendaal en vlakbij de bestaande bebouwing. Een ligging die zeker mooie kansen biedt voor de toekomst.

Aan de Meirestraat grenzen namelijk meerdere straten en ook meerdere grote bedrijven. De kans is daardoor groot dat ook de door ons aangeboden kavels in de toekomst in aanmerking komen voor eventuele bebouwing. In heel Nederland en zo ook in deze regio is er namelijk sprake van een groot tekort aan beschikbare en geschikte grond om te bouwen. De kans op een mooi rendement in de toekomst op deze percelen is daarom aanzienlijk.

VerkoopuwKavel.nl

Grond is een kostbaar bezit. Het is daarom van groot belang er bij de aan- en verkoop zorgvuldig mee om te gaan. VerkoopuwKavel.nl heeft haar dienstverlening er dan ook op ingericht een ieder van haar klanten bij de aan- en verkoop zoveel mogelijk te ontzorgen. Bijvoorbeeld door intensief advies en begeleiding gedurende het hele proces. Daarnaast zijn wij op de hoogte van alle ontwikkelingen in de regio. Hierdoor bent u als VerkoopuwKavel.nl klant er van verzekerd dat uw stukje grond in goede handen is. Lees hier meer over onze unieke werkwijze.

Interesse gekregen in deze interessante landbouwgrond in Roosendaal? Neem dan gerust contact op met VerkoopuwKavel.nl en wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Rijpwetering 1

Zuid-Holland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 6932 m2
  • Prijs per m2 € 12,50 per m2
Bekijk kavel

Bergum 3

Friesland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 50 m2
  • Prijs per m2 € 17,50 per m2
Bekijk kavel

Dubbeldam 6

Zuid-Holland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 250 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel