U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Op de westoever van de rivier de Maas in het noord-oosten van Noord-Brabant ligt de gemeente Cuijk. De gemeente telt zo’n 25.000 inwoners, waarvan de meesten wonen in de gelijknamige plaats. In Cuijk biedt VerkoopuwKavel.nl nu een perceel zeer kansrijke en interessante landbouwgrond aan. Het perceel is gelegen tussen de plaatsen Vianen en Cuijk in en ligt ten zuiden van de snelweg A73. Een ligging die grote kansen biedt op een mooi rendement voor de toekomst.

Waarom is deze grond interessant?

De ligging van het perceel is de voornaamste reden dat deze grond erg interessant is. De ligging aan de Franssenstraat en de oppervlakte van 1000m2 maken de grond erg kansrijk op een eventuele bestemmingswijziging in de toekomst. Een wijziging die de waarde van het perceel aanzienlijk zal doen toenemen.

Ten eerste is een groot deel van de Franssenstraat reeds bebouwd. Het is daardoor niet ondenkbaar dat ook de rest van de straat in de toekomst bebouwd zal gaan worden. De grond en straat zijn namelijk erg geliefd omdat deze goed bereikbaar zijn en vlakbij de grote uitvalswegen liggen. Hierdoor is de kavel erg geschikt om er woningen te bouwen voor mensen die landelijk maar toch dichtbij alle voorzieningen willen wonen.

De geschiktheid van deze grond en de vraag naar dit soort bestemmingen maakt het dan ook een goede kanshebber op een bestemmingswijziging en daarmee mooi rendement in de toekomst.

Waarom VerkoopuwKavel.nl?

Grond is een erg kostbaar bezit. Van dat feit zijn wij ons bij onze dagelijkse werkzaamheden altijd bewust. In onze dienstverlening proberen wij voor onze klanten dan ook zoveel mogelijk uit handen te nemen. Een werkwijze die, gezien de groei van ons klantenbestand, erg gewaardeerd wordt. Centraal in onze dienstverlening staat de term ontzorgen. Aan de hand hiervan proberen wij een ieder van onze klanten van de best mogelijke service te voorzien. Dit doen wij onder meer door advies en begeleiding gedurende het hele aan- en verkooptraject. U leest hier meer over onze unieke werkwijze. 

Interesse gekregen in deze interessante landbouwgrond in Cuijk? Neem dan gerust contact met ons op en wij beantwoorden graag al uw vragen.

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Rijpwetering 1

Zuid-Holland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 6932 m2
  • Prijs per m2 € 12,50 per m2
Bekijk kavel

Bergum 3

Friesland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 50 m2
  • Prijs per m2 € 17,50 per m2
Bekijk kavel

Dubbeldam 6

Zuid-Holland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 250 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel