U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Investeren in landbouwkavels is iets waar steeds meer mensen zich in de afgelopen jaren in zijn gaan verdiepen. Dit heeft een aantal redenen. Ten eerste is er de mogelijkheid op een negatieve spaarrente in de nabije toekomst. Dit betekent dat het hebben van grote geldbedragen op de bank niet langer voordelig is. Veel mensen zijn dan ook op zoek naar andere manieren om hun vermogen te bewaren en indien mogelijk te laten groeien. Ten tweede wordt Nederland steeds voller. Het inwoneraantal groeit op een rap tempo en vrijwel alle gemeentes zijn inmiddels op zoek naar leegstaande grond voor nieuwbouwwoningen. Zo ook in het Noord-Brabantse Helmond.

Waarom Helmond?

Helmond is een middelgrote stad en gemeente met een kleine 12.000 inwoners. Vanwege de aantrekkelijke ligging ten opzichte van zowel Eindhoven als de Belgische en Duitse grens, is dit een ideale uitvalsbasis. Veel mensen kiezen er namelijk voor hun brood te verdienen in de grotere steden, om vervolgens na een lange dag thuis te komen in het rustigere Helmond. En dat wordt mede mogelijk gemaakt door de uitstekende infrastructuur in de omgeving. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer bent u zo waar u zijn moet.

Toekomstplannen gemeente Helmond

Het feit dat Helmond een aantrekkelijke omgeving is om te wonen, heeft er ook voor gezorgd dat er steeds meer mensen naartoe trekken. Met dat in het achterhoofd is de gemeente hard aan het plannen geslagen. Inmiddels liggen er meerdere concepten klaar voor het bouwen van nieuwe woningen en woonwijken. Er wordt ook veel ruimte gegeven voor het ontwikkelen van individuele droomhuizen. Dit houdt in dat er kavels worden verkocht aan particulieren, die vervolgens helemaal zelf kunnen kiezen wat voor huis ze er op laten bouwen. Vooral dit laatste is een zeer interessante ontwikkeling voor grondbezitters in deze omgeving.

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze kavel in Helmond? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Baard / Wjelsryp 1

Friesland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 500 m2
  • Prijs per m2 € 13,00 per m2
Bekijk kavel

Roosendaal 5

Noord-Brabant


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 554 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel

Terneuzen 21

Zeeland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 1000 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel