U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Helmond is een historische stad gelegen in Noord-Brabant onder de rook van Eindhoven. Het kenmerkte zich voorheen vooral door metaal- en textielindustrie en dat het een vestingstad was. De economische welvaart die Eindhoven in de afgelopen jaren heeft gecreëerd, heeft zeker ook invloed op de regio. Veel bedrijven vestiging zich in de omgeving van de stad en dit zorgt voor veel werkgelegenheid. Helmond als naastgelegen stad plukt hier zeker ook de vruchten van. Samen met de grote steden Breda, Tilburg, Eindhoven en ’s Hertogenbosch vormt Helmond het netwerk BrabantStad. Dit netwerk is erop gericht om Noord-Brabant, en dan met name de regio’s rond deze steden, op economisch gebied internationaal op de kaart te zetten.

Waarom deze kavel in Helmond zo kansrijk is?

Dit perceel van 707 m² landbouwgrond is gelegen aan de Burgemeester Krollaan te Helmond. Het bevindt zich aan de rand van een woonwijk ten westen van Helmond en nabij een industrieterrein. De stad maakt een economische groei door, maar ook het inwoneraantal groeit de laatste jaren. De gemeente zal op een gegeven moment op het gebied van woningbouw meer ruimte nodig hebben om aan de vraag te voldoen. Ook als meer bedrijven zich in de regio gaan vestigen, zal er meer ruimte gecreëerd moeten worden deze de ruimte te bieden die ze nodig hebben. In de Stedelijke Agenda van BrabantStad is meer over de plannen te lezen hoe het netwerk wil omgaan met de verwachte (economische) groei in de regio en hoe zij deze plannen willen realiseren.

Contact

Wij hanteren een unieke werkwijze waarbij wij het gehele proces op ons nemen en u als klant proberen zoveel mogelijk te ontzorgen. Wij van VerkoopuwKavel.nl waarborgen dit door u advies en begeleiding te geven gedurende het gehele proces. Bij vragen of interesse neem dan vooral vrijblijvend contact met ons op.

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Oosterwolde 3

Friesland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 500 m2
  • Prijs per m2 € 22,50 per m2
Bekijk kavel

Hoogezand 12

Groningen


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 1000 m2
  • Prijs per m2 € 19,00 per m2
Bekijk kavel

Oss 7

Noord-Brabant


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 300 m2
  • Prijs per m2 € 49,00 per m2
Bekijk kavel