U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Halsteren is een dorp met ruim 12.000 inwoners gelegen in de provincie Noord-Brabant aangrenzend aan de stad Bergen op Zoom. Van oudsher is Bergen op Zoom een handelsstad, dit komt door de gunstige ligging aan de Oosterschelde. Door de aanleg van de Deltawerken en het Schelde-Rijkanaal in de tweede helft van de 20e eeuw, is de handelspositie van de stad alleen nog maar verbeterd. Daarnaast zijn Biobased Economy en Agrifood belangrijke sectoren voor het economisch welzijn van de stad en de regio. In deze industrieën hebben meerdere grote en kleine bedrijven zich in en om Bergen op Zoom gevestigd.

De kansen van deze kavel in Halsteren

Het perceel van 200 m² landbouwgrond is gelegen aan Steenbergseweg te Halsteren. Het bevindt zich tussen twee woonkernen van het drop in en in de nabijheid bevindt zich tevens een groot industrieterrein. Halsteren heeft een goede ligging aan de A4 en de A58 en het heeft natuurlijk voordelen door de gunstige ligging aan de Oosterschelde en de haven van Bergen op Zoom.

Uit onderzoek van de Rabobank blijkt dat de regio West-Brabant op economisch vlak zelfs meer gaat groeien dan eerder voorspelt. Zij voorspelt een groei van 3,8% waar eerder werd gedacht dat het maar met 2,1% zou gaan stijgen. Economische groei heeft vaak tot gevolg dat meer mensen zich in het gebied gaan vestigen in verband met goede werkgelegenheid. Door het aantrekken van meer inwoners die in het dorp gaan wonen en werken, heeft de gemeente daar op een gegeven moment meer ruimte nodig dan zij nu ter beschikking heeft. Om nieuwe woningen te bouwen bijvoorbeeld of meer ruimte zodat bedrijven zich er kunnen vestigen. Hier liggen de kansen voor investeerders in grond!

Geïnteresseerd? Neem gerust contact met ons op!

Wij hanteren een unieke werkwijze waarbij het ons doel is om u in de aankoop van uw gronden zoveel mogelijk te ontzorgen. U bent bij ons verzekerd van specialistische begeleiding door ervaren aan- en verkopers van verschillende soorten grond. Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen neem dan voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Bergum 3

Friesland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 50 m2
  • Prijs per m2 € 17,50 per m2
Bekijk kavel

Dubbeldam 6

Zuid-Holland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 250 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel

Didam 6

Gelderland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 200 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel